Beykoz’dan Validebağ Huzurevi’ne kucak dolusu sevgi

Beykoz’dan Validebağ Huzurevi’ne kucak dolusu sevgi

Beykoz Kent Konseyi Yönetim Kurulu ve öğrenciler, Yaşlılar Haftası nedeniyle Validebağ Huzurevi’ne bir ziyaret gerçekleştirdi.

Beykoz Belediyesi’nin Yeşil Okul Projesi’nde dereceye giren öğrenciler ve Beykoz Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri “Dünya Yaşlılar Haftası 18-24 Mart”dolayısıyla Validebağ Mustafa Necatibey Öğretmenler Huzurevi’ni ziyaret etti. 

Huzurevi ziyaretine, “Yeşil Okul Geri Dönüşüm Projesi”nde en fazla atık toplayan ve dereceye giren Sadettin Gökçepınar, Firuzbey, Şehit Adil Doğan, Şahinkaya, Soğuksu, Anadolukavağı Mesadet Taylan, Kılıçlı, Kavacık Final İlkokulu, Özel Nitelikli Umutlu Nesiller Ortaokulu’ndan öğrenci ve öğretmenler, Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri, Beykoz Belediyesi’nin Çevre Mühendisleri katıldı.

Geridönüşüm çalışmalarını hediye ettiler

Öğrenciler ziyaret ettikleri büyüklerine hediye olarak geri dönüşüm malzemelerinden hazırladıkları resim ve proje çalışmalarını, organik atıklardan elde edilen kompost, saksıda çiçek ve meyve götürdü. Huzurevi sakinleriyle sohbet eden minik ziyaretçiler onlara çevre projelerinden bahsederek çeşitli sorular sordu.

Beykoz Kent Konseyi Başkanı Emin Yavuz ve Yürütme Kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette Huzurevi sakinleriyle tek tek sohbet edilerek çiçek takdiminde bulunuldu. Sakinler de Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek nezdinde  kendilerini ziyaret eden çocuklara, öğretmenlerine ve Beykoz Kent Konseyi üyelerine hatırlanmalarından dolayı çok mutlu olduklarını belirterek,  teşekkürlerini ilettiler.

Ziyaretçiler günün anısına huzur evi sakinleriyle fotoğraf çektirdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.