Beykozlularla sabah buluşmaları başladı

Beykozlularla sabah buluşmaları başladı

Hafta içi her gün ilçenin farklı mahallelerinde düzenlenen kahvaltılı toplantıda vatandaşlarla buluşan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, sorunları ve talepleri yerinde dinledi.

Yerel yönetimde katılımı artırmak ve ilçe sakinleriyle birlikte çözüm ve hizmet üretmek üzere başlatılan “Beykozlularla Sabah Buluşmaları” programına vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

Beykoz Belediyesi tarafından geçen yıl başlatılan ‘Beykozlularla Sabah Buluşmaları’nın 2011 programı Göksu Mahallesi’nden başladı.

Her gün farklı bir mahallede ilçe sakinleriyle birlikte kılınan sabah namazının ardından yapılan sabah kahvaltısında sorunlar ve talepler dinlenerek çözüm üretiliyor.

Mahallelerdeki cami lokallerinde yapılan organizasyonlar Göksu Mahallesi’nin yanı sıra Yenimahalle ve Kavacık Mahallesi’nde gerçekleşti. Başkan Yücel Çelikbilek Perşembe günü (yarın) Çubuklu Mahallesi Beşevler mevkisinde vatandaşlarla buluşacak.

Sabah programlarıyla ilçe sakinlerine konuk olduklarını belirten Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, hizmetlere olumlu yansıyacağına inandığını söylediği programlara yoğun ilgi gösteren vatandaşlara teşekkür etti.

Haber Merkezi 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.