"Beyoğlu sarhoşlara terk edilmişti"

"Beyoğlu sarhoşlara terk edilmişti"

Asmalı'yı yazan çok ama telekontr yazı onunki: Beyoğlu sarhoşlara terk edilmiş.

Beyoğlu Belediyesi'nin Taksim Beyoğlu'nda, Asmalımescit'teki sokak masalarını kaldırma kararına Habertürk Gazetesi yazarı Yiğit Bulut'tan tam destek geldi.

Aynı uygulamayı Kadıköy Belediyesi'nden de bekleyen Bulut, 'Sonuç, 'Sarhoşların nefesine insana terk edilmiş' bir Beyoğlu var bugün. Olması gereken 'Tarihe, kültürümüze ve medeniyetimize' emanet edilmiş bir Beyoğlu!. Umarım bu ilk adım olur ve gerisi gelir.' diye yazdı..

Sokaklara taşan içki alemlerine 'Dur' denilmesini destekliyorum

CADDEBOSTAN'DA SARHOŞLAR ARASINDA..

Beyoğlu Belediyesi bazı düzenlemeler yapmış. Bence çok da iyi olmuş. İçki içmek herkesin hakkı, özgür iradesi ile vereceği karar ama bunun diğerlerinin geçeceği sokaklarda olması 'anlaşılır' değil. Aynı kararlılığı keşke Kadıköy belediyesi de gösterse ve Caddebostan'da ailelerin sarhoşların arasında geçerek evlerine gitme sorunu bitse.'

ABD'DE BİLE YOK

Sevgili dostlar. Aylardır yazıyorum.. Caddebostan tam bir 'felakete' dönüşmüş durumda. Çocukların ellerinden tutmuş anneler, evlerinin önüne masa atmış kafa çekenlerin arasından korka korka geçerek eve gidiyor. Bunun adı da 'medeniyet' oluyor. Bana aynısını hatta yüzde 10 benzerini ABD'de, Fransa,'da Almanya'da gösterin özür dileyelim. Amerika'da limandaki eğlencelerde kurulan bira satış stantlarında bile kimlik görmeden bira satmıyorlar. Bırakın böyle sokağa yayılıp ailelerin yaşadığı ortamları meyhaneye çevirmeyi!

SARHOŞLARA TESLİM EDİLMİŞ BİR BEYOĞLU VAR

Sonuç, 'Sarhoşların nefesine insana terk edilmiş' bir Beyoğlu var bugün. Olması gereken 'Tarihe, kültürümüze ve medeniyetimize' emanet edilmiş bir Beyoğlu!. Umarım bu ilk adım olur ve gerisi gelir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.