Beyoğlu'nda bomba paniği

Beyoğlu'nda bomba paniği

Beyoğlu'da bir kafeteryanın önünde meydana gelen patlama sonucu işyerinde ve çevredeki binalarda maddi hasar oluştu.

Beyoğlu'da bir kafeteryanın önünde meydana gelen patlama sonucu işyerinde ve çevredeki binalarda maddi hasar oluştu. Kafeteryanın üzerindeki dairede ikamet eden ve patlama sırasında işte olan bir kadın, çocuklarının zarar gördüğü düşüncesiyle sinir krizleri geçirdi. Polisin durumu aktardığı genç anne çocuklarının iyi olduğunu öğrenince sakinleşti.




Olay, dün 23.00 sıralarında Beyoğlu Yaya Köprü Sokak üzerinde yer alan Limon Kafe'nin önünde meydana geldi. Ses bombasından kaynaklandığı belirtilen patlama sonucu kafeteryanın bulunduğu binanın üst katlarındaki bazı dairelerin ve sokak üzerinde park halinde bulunan araçların camları kırıldı. Olayın ardından bölgeye çok sayıda polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Patlama sonucu ölen ya da yaralanan kimse olmadığı anlaşıldı.


Polis ve itfaiye olay yerinde inceleme yaparken bir kadının çığlık atarak patlamanın olduğu yere doğru koştuğu görüldü. Binanın 2.katında ikamet ettiğini söyleyen kadın, olay yerine girmeye çalıştı. "İçerde çocuklarım var. Onları görmek istiyorum" diye ağlayan kadını polis ve komşuları sakinleştirdi. Patlamada hasar gören kafeteryanın sahibi de meydana gelen olaya tepki gösterdi. Konuyla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.



Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :