Beyoğlu'nda ucuz atlatılan kaza

Beyoğlu'nda ucuz atlatılan kaza

Beyoğlu'nda inşaatı devam etmekte olan bir binadan düşen taş, İstiklal Caddesi'ndeki aydınlatma lambasının patlamasına neden oldu. Lambanın patlamasıyla alevlenen kablolar koparak caddeye düştü. Her zamanki gibi kalabalık olan caddede kısa süreli panik ya

Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde inşaatı devam etmekte olan binadan düşen taş elektrik direğine çarparak lambanın patlamasına neden oldu. Patlayan lambadan çıkan kıvılcımlar kablonun alevlenmesine neden oldu. Yanan kabloların cadde üzerine düşmesi vatandaşlara korkulu anlar yaşattı. Ayrıca elektrik direğine asılı olan reklam panoları da tellerinin kopmasıyla tramvay elektrik tellerine çarparak yere düştü.


Olayın ardından gelen polis güvenlik şeridi oluşturarak vatandaşları kablolardan uzak tuttu. İhbar üzerine olay yerine gelen BEDAŞ yetkilileri elektrikleri kesti ve yanmış kabloları topladı. Elektriklerin kesilmesi nedeniyle tramvay severleri 1,5 saat kadar aksadı. Çalışmaların devam ettiği esnada caddenin bir kısmı güvenlik nedeniyle kapatılması vatandaşlara zor anlar yaşattı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :