Beytüşşebap'ta 1 asker şehit oldu!

Beytüşşebap'ta 1 asker şehit oldu!

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada Piyade Uzman Çavuş İlhan Akkoç, şehit düştü.

2 aylık evli olan şehit Akkoç'un, memleketi Konya'da özel bir hastanede hemşire olarak çalışan eşi Yasemin Demir Akkoç ise eşinin şehit olduğu haberini gece yarısı nöbet sırasında öğrendi. Garnizon Komutanlığı yetkilileri tarafından verilen acı haberin ardından sinir krizi geçiren hemşire Akkoç'a mesai arkadaşları müdahale etti.

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde 2 Eylül'de PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan 10 güvenlik görevlisinin ardından operasyon başlatıldı. Operasyon kapsamında dün akşam saat 22.30 sıralarında PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada Uzman Çavuş İlhan Akkoç, şehit oldu. 3 güvenlik görevlisinin de yaralandığı öne sürülen çatışmada şehit olan uzman çavuş Akkoç'un, memleketi Konya'ya ise acı düştü.

NÖBET SIRASINDA EŞİNİN ŞEHİT HABERİNİ ALDI

2 aylık evli olan şehit Akkoç'un, hemşire olan eşi Yasemin Demir Akkoç'a, acı haberi saat 03.00 sıralarında çalıştığı Özel Büyükşehir Hastanesi'nde nöbet sırasında iken Garnizon Komutanlığı yetkilileri tarafından verildi. "O benim 2 aylık aşkımdı. 2 ay önce evlendik. Yiğidim doyamadım sana. Daha yeni kavuşmuştuk."diyerek gözyaşları hakim olamayan ve sinir krizi geçiren hemşire Akkoç'a, mesai arkadaşları müdahale etti.

ACILI ANNE"OĞLUMDAN KÖTÜ HABER Mİ VAR"

Şehidin Karapınar ilçesinde oturan ve yalnız yaşayan annesi Nebiye Akkoç ise oğlunun şehit olduğu haberini evinde aldı. Uykudan uyanan Akkoç'a acı haberi Karapınar Kaymakamı Ramazan Yıldırım ve Garnizon Komutanı vekili Yüzbaşı Metin Atmaca verdi. Askerleri karşısında gören acılı anne, "Oğlumdan kötü bir haber mi var. Bu saatte gelmezdiniz" diyerek sinir krizi geçirdi. Anne Akkoç'a hazırda bulunan sağlık görevlileri müdahalede bulundu.

3 kardeş olan Akkoç'un, babası Hilmi Akkoç'un ise daha önce vefat ettiği öğrenildi. Şırnak'ta bulunan şehit Akkoç'un cenazesinin sabah saatlerinde otopsi için Diyarbakır'a askeri hastaneye getirileceği, otopsinin ardından da uçakla memleketi Konya'ya gönderileceği öğrenildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.