Bıçaklandı, 4 km yürüdü ve öldü!

Bıçaklandı, 4 km yürüdü ve öldü!

İZMİR'in Menderes İlçesi'nde, tartıştığı akrabası tarafından sağ bacağından bıçaklanan Hamza Boydaş, 4 kilometre yürüyüp, daha sonra bir araca binerek gittiği hastanede yaşamını yitirdi.

Evli ve 2 çocuk babası kamyon şoförü 37 yaşındaki Hamza Boydaş, dün öğlevakti, 2'si akrabası 4 kişi ile ilçeye bağlı Malta Köyü Karacadağ Ormanı'na piknik yapmaya gitti. Burada 5 arkadaş, yemek yedi, eğlendi. Bu sırada Boydaş ile akrabası Yüksel Aka bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Tartışmanın büyüyüp kavgaya dönüşmesi üzerine Aka, iddiaya göre Boydaş'ı sağ bacağından bıçakla yaraladı.

4 KİLOMETRE YÜRÜDÜ

Diğer arkadaşlarının ayırması sonucu kavga sonlanırken, yaralı Boydaş da piknik yerinden ayrıldı. Herhangi bir ulaşım aracının bölgeden geçmemesi nedeniyle yürümeye başlayan Boydaş, cep telefonuyla yakınlarını arayarak durumu anlattı. Yaklaşık 4 kilometre yürüdükten sonra bir taksiye bindiği belirtilen Boydaş, Menderes Sağlık Ocağı'na gitti. Kan kaybı nedeniyle durumunun ağırlaştığını belirleyen sağlık görevlileri, ilk müdahalenin ardından Boydaş'ı ambulansla İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk etti. Hastanede yapılan müdahalelere rağmen Boydaş, bugün saat 04.30'da öldü.

4 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Olayın jandarma ekiplerine bildirilmesi üzerine çalışma başlatıldı. Ekipler, Boydaş'ı bıçakladığı ileri sürülen Yüksel Aka ile alkol aldığı öne sürülen Orhan Aka, Habib İrdin ve isminin Ömer olduğu belirtilen 4 şüpheliyi yakaladı. Gözaltına alınan 4 kişi, İçe Jandarma Komutanığı'na götürüldü.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.