Bilal Erdoğan'ı yatağından alacaklardı

Bilal Erdoğan'ı yatağından alacaklardı

Yine çok sarsıcı iddialar var. Başbakan Erdoğan'ın oğlunu gece yatağından almaya kalkmışlar. Bir iddia daha var ki olay!

İNTERNET HABER - AK PARTİ İLE CEMAAT arasındaki savaşta dudakları uçuklatan iddialar ve senaryolar havada uçuşuyor. 

Son iddia ise Savcı Muammer Akkaş'ın yarım kalan operasyon girişimiyle ilgili. İddiaya göre o operasyonla Başbakan Erdoğan'ın oğlu gece yatağından alınacaktı. 

EMNİYETTEN CEMAATE PARALEL HAT

Bu iddianın üzerine bir de paralel devletle ilgili şok bir ima geldi. Yeni Şafak Gazetesi'nin hükümete yakınlığı ile bilinen ismi Abdülkadir Selvi, 'Emniyetten Cemaate uzanan bir paralel hat çekildiğini' iddia etti. 

İşte Selvi'nin yazısındaki şok bölümler;

BİLAL'İ YATAĞINDAN ALACAKLARDI

"Hani bizim Başbakan diktatördü... Diktatör dediğiniz Başbakan'ın oğlunu gece yarısı yatağından almaya kalkışıyorsunuz. Size kimse bir şey yapmıyor. Sadece Başbakan çıkıyor, 'Asıl hedef benim' diyor. 
(...) Siz gidin de bir diktatörün ülkesinde, uydurma iddialar üzerinden Başbakan'ın çocuğunu gözaltına almaya kalkışın. Operasyon yapıp, gözaltına aldığınız bürokratlara, belediye başkanlarına,

'Başbakan talimat verdi yaptık deyin serbest bırakalım' deyin. Yetinmeyin Başbakana ulaşabilmek için, deliller üretin. Diktatörün ülkesinde bunu yapana ne yaparlar düşünmek bile istemiyorum.

SAVCININ HEYKELİNİ DİKMEDİKLERİ KALDI 

Hani Başbakanın iş takibi yapıyor dediği savcı vardı ya. Başka yerde aramayın. Fatih Belediyesi'ne giriş çıkış görüntülerine bakın.

Sonra onun üzerine Fatih Belediye Başkanı'nın gözaltına alınmasını bunun üzerine ekleyin, tablo ortaya çıkıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.