Biliç'in Orman'dan 5 isteği

Biliç'in Orman'dan 5 isteği

Başkan Fikret Orman, teknik direktör Slaven Bilic ile bir adaya geldiği ve transferde gelinen noktayı masaya yatırdı.

1- Moledo’ya bir an önce imzayı attıralım. 2- Eğer Gökhan’ı kaybedeceksek Olcan’ı mutlaka alalım. 3- Savunmanın sağına takviye yapmalıyız. Bursa’dan Şener bize katkı sağlar 4- Fernandes’in boşluğunu doldurmalıyız. 5- Kadro derinliği için yerli stoper şart...

 

Geçen sezonun devre arasında imza attırdığı Cenk Tosun dışında transferde net bir adım atamayan Beşiktaş'ta dün önemli bir zirve vardı... Başkan Fikret Orman, teknik direktör Slaven Bilic ile bir adaya geldiği ve transferde gelinen noktayı masaya yatırdı. Bilic'in takıma istediği takviyeleri birkez daha Orman'a aktardığı ve girişimlerin hızlandırılmasını istediği öğrenildi. TAKVİM'in ulaştığı bilgilere göre Hırvat teknik adam ilk olarak Moledo transferinin bitirilmesini istedi. Orman'ın ise, "Birkaç gün içinde imzayı atacağı" dediği belirlendi.

"GÖKHAN TÖRE BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ"
Gökhan Töre konusuna da değinen Bilic'in, "Gökhan bizim için çok önemli bir oyuncu. Eğer onu kaybedeceksek yerine aynı kalitede bir futbolcu almamız gerekiyor. Bu isim de Olcan'dır" ifadesini kullandığı öğrenildi. Tecrübeli teknik adamın ayrıca Serdar'ın bekleneni verememesi nedeniyle savunmanın sağına transfer istediği, Bursaspor formasını giyen Şener'in ismini Orman'a verdiği ifade edildi.

AKHİSARLI UĞUR DEMİROK GÜNDEMDE
Slaven Bilic'in 10 numara transferi konusunda ısrarını sürdürdüğü ve listedeki isimlerden birisinin en kısa zamanda takıma katılması gerektiğini söylediği vurgulandı. Hırvat hocanın özellikle Manuel Lanzini üzerinde durduğu da gelen bilgiler arasında... Kadro derinliğinin artırılması gerektiğini düşünen Bilic'in yerli stoper istediği, Akhisarlı Uğur Demirok'un en önemli aday olduğu belirlendi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.