Binbaşından Akıl Almaz Küfürler

Binbaşından Akıl Almaz Küfürler

PKK’nın Giresun’da gerçekleştirdiği saldırı sırasında en kritik görevde yer alan Jandarma Binbaşı Ümit Yüksel Berber’in Allah’a ve Kuran’a ettiği küfürler dinleyenleri şok ediyor.

Orgeneral İlker Başbuğ, "Allah Allah diye taarruz eden ordu" sözünün ardından altındaki emir eri bir bimbaşı Allah'a akıl almaz küfürler ediyor...

Star Gazetesi Ankara Temsilcisi Şamil Tayyar, referandum öncesi Kaos Planı çerçevesinde PKK’nın beklenmedik yerlere saldıracağını açıklamış ve bunlardan birinin Giresun olacağını yazmıştı. Tayyar, Giresun’a saldırı olacağı konusunda devletin ilgili birimlerinin istihbarat uyarısında bulunduğuna dikkat çekmiş ve Giresun’daki askeri yetkilileri uyarmıştı.

Ancak bu uyarı hedefini bulmadı. Giresun’da Jandarma Bölgesi'nde PKK saldırı gerçekleştirdi ve şehit haberi geldi. Saldırı Giresun’un Dereli ilçesi Tamdere köyündeki Kanlıhan köprüsünde meydana geldi.

Peki istihbarat birimlerinin uyarısına, hatta bu uyarının gazete sütunlarına düşmesine rağmen bu saldırı nasıl yapılabilmişti?

Bunu anlayabilmek için bölgedeki Jandarma yetkililerine odaklanmak gerekiyor.

Jandarma Binbaşı Ümit Yüksel Berber, Giresun il jandarma komutanlığı asayiş şube müdürü olarak saldırı sırasında en kritik görevdeydi.

Birazdan dinleyeceğiniz ses kaydının Binbaşı Ümit Yüksel Berber’e ait olduğu iddia ediliyor. Ses kaydı dinlendiğinde tüm uyarılara rağmen nasıl şehit verilebildiği anlaşılabiliyor.

Binbaşı Berber’in PKK’nın davul zurnayla vurduğu Giresun’a atanma hikayesi oldukça ilginç. Berber’in genç bir kızla çarpıklığın dibine vuran ilişkisi ses kayıtlarıyla Askeri Makamların eline geçiyor.

Ankara İl Jandarma Alay Komutanı Albay Necdet Güngör’ün de haberdar olduğu olay ilginç bir tahkikat süreci yaşıyor. Ses kayıtlarının dinlenmesinden sonra Albay Necdet Güngör’ün isteği doğrultusunda idari tahkikat yapılıyor. Ancak tahkikat sonucunda, herkes ağır bir ceza beklerken, Binbaşı Berber adeta mükafat gibi bir atama alıyor.
Yenimahalle İlçe Jandarma Komutanı iken Giresun İl Jandarma Asayiş Müdürlüğü’ne getiriliyor. Ses kayıtlarındaki skandal, imam nikahı, bir genç kızdan faydalanılması ve Allah’a yönelik ağır küfürler ise kapatılıyor.

Genç kız ve ailesi ses kayıtlarına rağmen olayın kapatılmasının şokunu yaşarken, o kayıtlar internete düştü. Dailymotion isimli video paylaşım sitesindeki bütün kutsal değerlere çok ağır küfürlerin edildiği ses kaydı şöyle:

SES KAYDINDAN BAZI BÖLÜMLER

Ümit Yüksel: Etrafında kimse olmadığı için sen böyle düşünüyorsun. Güzel şeyler yaşadık…

Genç kız : Bitmesini mi istiyorsun

Ümit Yüksel: Ben öyle bir şey demedim. Ben belki birkaç sene geçtikten sonr a si….. yeteneğimi kaybedecem biliyor musun?

Genç kız: Neyi kaybedeceksin?

Ümit Yüksel: Si… yeteneğimi kaybeceğim… kalkmayacak belkide…

Genç kız; Evet genelde oluyormuş 40 yaşından sonra bazılarında… Dün bile ikincide çöktü…

Ümit yüksel: Etrafında şunan kimse yok sen kendini bana muhtaç zannediyorsun…

Genç kız: Evet muhtacım etrafımda kimse yok… ( Genç kız ağlamaya başlıyor)

Ümit yüksel: Ağladığın anda kapatırım telefonu

Genç kız: Hayır ağlamıyorum ben

Ümit yüksel: Ben senin hayatına engel olduğumu düşünüyorum biliyor musun? Etrafına kendini kapatıyorsun. Belkide çok güzel kısmetlerin çıkacar karşına. O kısmetleri kaçırıyorsun…

Genç kız: Sen gittiğin an benim ne olacağımı düşüne biliyor musun?

Ümit yüksel: (bundan sonra Allah’a Kuran’a ve Peygamber’e küfür etmeye başlıyor) Allahını s… ben biryere gitmiyorum. Allah’ını kitabı si… Senin Allah’ını g.. s….

Genç kız: Beni bırakacaksın o yüzden böyle konuşuyorsun…

Ümit yüksel; Allah’ını gö.. dö.. Si… Allahı peygamberini,kitabını… gö… si… sana o si.. allah’ı yardımcı olsun…

Genç kız: Allah herzaman yardım eder sen görmesende…

Ümit yüksel: belli çok yardımcı oluyor. Senin Allah’ın la benim Allah’ım bir değil o zaman. Bana kötüsü gelmiş. Allah’ın kötüsü bana denk gelmiş…

 



Kaynak: http://www.dailymotion.com/video/xe0be4_tsknyn-allaha-kufreden-fertleri-umi_news

Aktifhaber

Etiketler :