Bir asker daha intihar etti

Bir asker daha intihar etti

Emekli tabip binbaşı 61 yaşındaki Haydar Kovulmaz, yalnız yaşadığı evinde ölmüş halde bulundu.

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesindeki özel bir hastanede ortopedi uzmanı olarak görev yapan emekli tabip binbaşı 61 yaşındaki Haydar Kovulmaz, yalnız yaşadığı evinde ölmüş halde bulundu.

 

Evde, 'ölümümden kimse sorumlu değildir." yazılı not bulundu.

 

Muhittin Mahallesi Bahçelievler 3 Aralık Sokak'taki Arıcı apartmanının 1'inci katında yaşayan Haydar Kovulmaz, 1973 yılında Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nden mezun olduktan sonra GATA ve Çorlu Askeri Hastanesi'nde görev yaptı. Tabip Binbaşı olarak 1993 yılında emekli olan Dr. Haydar Kovulmaz, o tarihten itibaren Çorlu Vatan Hastanesi'nde ortopedi uzmanı olarak görev yapmayı sürdürdü.

 

İNTİHAR ETMEDEN ÖNCE ARKADAŞLARINI EVİNE DAVET ETTİ

 

Eşinden boşandığı belirtilen Dr. Kovulmaz, yalnız yaşadığı evine, aynı hastanede görevli doktor arkadaşlarını davet etti. Bir süre sonra gelen arkadaşları, zili çalmalarına rağmen kapının açılmaması üzerine durumu polise bildirdi.

 

Savcının talimatı ile olay yerine gelen polis ekipleri, çilingire kapıyı açtırarak içeriye girdiklerinde, oturma odasında Kovulmaz'ın cansız bedeni ile karşılaştı.

 

Haydar Kovulmaz'ın 7.65 çapındaki beylik tabancası ile başına ateş ettiği belirlendi. Evde yapılan aramada, 'Benim ölümümden kimse sorumlu değildir. İşlerimi Gül biliyor. Bundan sonra da o takip etsin' yazılı not bulundu.

 

Yapılan incelemelerin ardından, Kovulmaz'ın cesedi, otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Haydar Kovulmaz'ın ölüm nedenini bilmediklerini belirten Çorlu Vatan Hastanesi Başhekimi Fırat Dayanıklı, "Şu an ilçe dışındayım. Haydar hocanın ölümüne çok üzüldük." dedi. Olaya ilişkin soruşturma devam ediyor.

 

Etiketler :