Bir kez daha şampiyon!

Bir kez daha şampiyon!

Kıtaların en büyüğü G.Saray!

Kıtaların en büyüğü G.Saray!
Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Tekerlekli Sandalye Basketbol Kıtalararası Turnuvası - Kitakyushu Cup'ta şampiyonluğa ulaştı ve üst üste ikinci kez Dünyanın en büyüğü oldu.
Turnuvadaki üçüncü karşılaşmasına çıkan Galatasaray, evsahibi Miyagi Max'ı 83-58 mağlup ederek finale çıkmayı başardı. Bu karşılaşmada Matt Scott 32, Petr Tucek 16, Ferit Gümüş 12 ve İsmail Ar 11 sayı ile Galatasaray'ın en skorer oyuncuları oldu. Galatasaray bu sonuçla finale yükselmeye başardı. Sarı kırmızılı takım finalde Asya kıtası temsilcisi Kore takımı Mungwungwa Electronics ile eşleşti. Final mücadelesinde de çok başarılı bir performans ortaya koyan son şampiyon Galatasaray, Kitakyushu Cup'ta bir kez daha başarıya ulaşarak, ikinci kez üst üste kıtalararası şampiyon oldu.

Galatasaray final maçında Kore temsilcisi Mungwungwa Electronics'i 68-43 mağlup etti. Sarı kırmızılı takımı final maçında galibiyete ve kupaya taşıyan en skorer oyuncular ise 26 sayıyla Petr Tucek, 20 sayıyla Ferit Gümüş ve 10 sayıyla Matt Scott oldu.


Etiketler :