Bir paket daha geliyor

Bir paket daha geliyor

Anayasa değişikliği paketinin referandumda kabul edilmesinin ardından 25-30 maddelik bir paket daha

AK Parti MKYK Üyesi ve Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, anayasa değişikliği paketinin referandumda kabul edilmesinin ardından 25-30 maddelik bir paket daha hazırlayacaklarını açıkladı. Demir, Anayasa'nın milletle birlikte tamamen sivil hale geleceğini kaydetti.

Partisinin Bafra İlçe Teşkilatı'nı ziyaret eden AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, partililere referandum çalışmaları hakkında bilgi verdi. Demir, mevcut Anayasa Paketi geçtikten sonra 25-30 maddelik bir paket daha hazırlayıp kamuoyuna getirecekleri bilgisini verdi. AK Parti İl Başkan Yardımcısı Uğur Hacıkerimoğlu ile İlçe Başkanı İbrahim Semiz'in de katıldığı ziyarette Demir, "Milli iradenin üzerinde bir güç olmasını istemiyoruz. Asker Meclis'in üstünde olmasın, Anayasa Mahkemesi ve yargı kendini Meclis'in üstünde görmesin. İnşallah bu anayasa değişikliğinin ardından 25-30 maddelik bir paket daha gelecek. Onu da milletimizle birlikte değiştireceğiz. Anayasa ondan sonra tamamen sivil olacak. Ülke asker vesayetinden kurtulacak." diye konuştu.

Milletin dışında kimseden emir almayacaklarının altını Çizen sözlerini şöyle sürdürdü: "Bize kimse dokunamaz diyorlar. Dokunulacak. Biz milletin emanetini namusumuz gibi görüyoruz. Birilerinin 6 defa şapkasını alıp gitmesi gibi, başka odakların demesiyle gitmeyiz. İktidara millet getirecek, millet götürecek. Milletin dışında kimseden emir almayız."

Etiketler :