Bir subay daha intihar etti

Bir subay daha intihar etti

Emekli Yarbay Süleyman Oral Özçağatay'ın ardından bu kez de emekli astsubay Ahmet Neyiğit intihar etti.

Çanakkale'nin Gelibolu İlçesi'nde geçtiğimiz hafta cinnet geçirerek ailesini öldürdükten sonra intihar eden Emekli Yarbay Süleyman Oral Özçağatay'ın ardından bu kez de emekli astsubay Ahmet Neyiğit (60) intihar etti.

Geçtiğimiz hafta Gelibolu'da yaşanan yarbay cinnetinin ardından bu kez de emekli bir astsubay intihar etti. Remzi Neyiğit, babası emekli astsubay Ahmet Neyiğit'in (60) iş yerine gelmemesi ve telefonlara cevap vermemesi üzerine, dün Alaeddin Mahallesi Kore Kahramanları Caddesi'ndeki evine gitti. Neyiğit, evde babasının cansız bedeniyle karşılaştı.

Güvenlik güçleri, Neyiğit'in beylik tabancasıyla başına ateş ederek yaşamına son verdiğini belirledi. İlçedeki bir otobüs firmasının işletmeciliğini de yapan Ahmet Neyiğit'in eşinin İstanbul'da olduğu öğrenildi. Neyiğit'in intihar nedeni araştırılıyor.

Gelibolu'da geçtiğimiz 23 Şubat'ta emekli yarbay Süleyman Oral Özçağatay, beylik tabancasıyla eşi Atike Canan ve kızları Melis ve Cansu Özçağatay'ı öldürdükten sonra intihar etmişti. (

Etiketler :