Bir tek o dışlandı!

Bir tek o dışlandı!

Türk Telekom Arena'nın açılışı için UEFA Şampiyonu kadro ile maç düzenlemeye karar veren G.Saray yönetimi tek bir ismi dışladı...

Galatasaray yönetimi, 2000'de UEFA Kupası'nı kaldıran kadroyu onurlandırmak için Türk Telekom Arena'nın açılış maçına çağırdı. Efsane kadrodan sadece Fenerbahçe'de futbol hayatını sürdüren Emre Belözoğlu veto yedi!..

Galatasaray yönetimi yeni bir polemiğe kapı araladı!.. Sezonun devre arasında Ali Sami Yen'den, Türk Telekom Arena'ya taşınacak olan Galatasaray, '2000 ruhu'nu da Seyrantepe'ye getirecek.

Türk Telekom Arena'nın açılış maçı için UEFA Kupası'nın kaldıran kadro ile mevcut takım arasında bir karşılaşma oynanmasına karar veren yönetim, 2000 yılındaki 'Efsane' kadrodaki isimlere davetiye çıkardı. Ancak sadece bir isim dışlandı!..

O futbolcu; müthiş başarıda emeği bulunan ve daha sonra futbol hayatını Avrupa'da sürdüren Emre Belözoğlu...

Dillendirilmeyen ancak futbol kamuoyunca bilinen gerekçe ise; Emre'nin Fenerbahçe'ye transferi!..

Emre'nin bu transfer sırasında söyledikleri de Adnan Polat yönetiminin 'afaroz' nedeni!.. 'Doğuştan Fenerbahçeli' olduğunu söyleyen milli oyuncu, Avrupa dönüşü Galatasaray'ı tercih etmeyerek de Sarı-Kırmızılı camiayı kızdırmıştı.

Oysa Adnan Polat, Emre'nin Türkiye'ye dönmesi halinde Galatasaray'ın dışında bir takıma gitmeyeceğini açıklamıştı.

Galatasaray yönetiminin Emre'yi veto etmesinin bir önemli nedeni de, taraftarların açılış günü Fenerbahçeli futbolcuya 'şiddet' uygulamak isteyeceği düşüncesi!..
 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :