Bir Türk Markası Olan Dermoskin ile Cilt Sorunlarına Etkin Çözüm

Bir Türk Markası Olan Dermoskin ile Cilt Sorunlarına Etkin Çözüm

Bir Türk firması olan Matilek tarafından kozmetik dünyasına iddialı bir dermo kozmetik markası olarak sunulan Dermoskin; müşteri memnuniyeti doğrultusunda istikrarlı gelişmesine devam etmektedir. Cildi devamlı sağlıklı ve bakımlı tutma amacını felsefe...

Bir Türk firması olan Matilek tarafından kozmetik dünyasına iddialı bir dermo kozmetik markası olarak sunulan Dermoskin; müşteri memnuniyeti doğrultusunda istikrarlı gelişmesine devam etmektedir. Cildi devamlı sağlıklı ve bakımlı tutma amacını felsefe edinmiş olan marka, cilt sorunlarına bilimsel olarak etkinliği kanıtlanmış olan dermatolojik çözümler sunmaktadır.

Dermoksin Çeşitleri ve Özellikleri

Dünyanın önde gelen kozmetik ham madde tedarikçilerinden elde edilen etken maddelerin, bilimsel gelişmeler ışığında formüle edilmesi sonucunda Dermoksin üretilmiştir. 2011 yılından beri çalışmalarına hızlı bir şekilde devam eden marka, kişilerin dermatolojik alanda aradığı tüm özellikleri karşılamaktadır. Güneşin zararlı ışınlarına karşı cildi koruyarak genç kalmasını sağlayan BB krem; 12 ay kullanıma uygun nemlendirici özelliği ile güçlü bir koruyucudur.

Markanın aşırı kuruluk karşıtı ürünü olan Topical biotin T ile içeriğindeki vitamin ve mineraller sayesinde yoğun bakım uygulanabilmektedir. Renk dengesizliği olan ciltler için yine markanın Celeritt SPF 25 kremi ile 3-4 hafta içerisinde leke problemi giderilmektedir. Kozmetik dünyasında haklı yerini tüketici memnuniyeti ile koruyan markanın tüm ürünlerine https://www.recete.com/dermoskin/ sayfası ayrıcalığıyla rahatlıkla ulaşmak mümkündür.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.