Birand muhabiri fırçaladı! - video

Birand muhabiri fırçaladı! - video

Mehmet Ali Birand canlı yayında muhabirini fena bozdu. Haberde kullanılan dili eleştiren Birand, muhabire 'sen polis misin?' diye sordu.

Kanal D Ana Haber bülteni hayli ilginç bir bir anchorman muhabir diyaloğuna sahne oldu. Mehmet Ali Birand canlı yayında muhabirini fena bozdu. Haberde kullanılan dili eleştiren Birand, muhabire 'sen polis misin?' diye sordu.

Kanal D Haber anchormani Mehmet Ali Birand haberin VTR'sini izledikten sonra sahadaki muhabire bağlandı. Muhabir Hasan Arpat'ın haberin detaylarını anlatmaya başlayacaktı ki Birand'ın uyarısıyla canlı yayında ilginç anlar yaşandı. Kanal D anchormani VTR'den hemen sonra 'Hasan sana haberden önce bir şey sormak istiyorum. Yine 'giriş yaptı çıkış yaptı' gibi şeyler söylemişsin. Sen polis misin?' deyince muhabir Hasan Arpat ne yapacağını şaşırdı.

'Birand biliyorum bu konuda hassassın daha dikkat edeceğim' diyen Arpat, Birand'ın tepkisini pek de yumuşatamadı. Kanal D anchormani "buradan bütün muhabirleri uyarıyorum. Öyle 'giriş yaptı çıkış yaptı' gibi ifadeler kullanırsanız burada canlı yayında ekranda sorgulayacağım" dedi. Canlı yayında muhabiri fena bozan Birand uyarısını yaptıktan sonra sözü muhabir Hasan Arpat'a verdi ve haberin detaylarını anlatmasını istedi.

İşte o anlar:

 

 
gazeteciler.com

Etiketler :