Birazdan bebeğini öldürecek

Birazdan bebeğini öldürecek

Baba hıçkırıklara boğulmuş. Çünkü birazdan dünyadaki en büyük acıyı yaşayacak. Üstelik bebeğin ölüm kararını kendi verdi

Hastanenin hatası sonucu beyninde birden çok hasar oluşan oğullarına veda eden aile inanılmaz bir dram yaşadı. Aile bebeği yaşam destek ünitesinden çekti.

Ailesine teslim edilmek için Hastane görevlileri tarafından 90 dakika bekletilen bebeğin beyninde oksijen eksikliğinden hasar oluştu.

AİLE İÇİN EN ZOR KARAR

Doğumundan sonra hastane hatası yüzünden beyninden hasarlar oluşan bebeğin yaşam destek ünitesinin kapatılmasına karar verildi.

Aile için dünyanın en zor kararını verme zamanı gelince 10 günlük oğluyla son dakikalarını yaşayan baba gözyaşlarına hakim olamadı.

"BİR DAHA BİR AİLEYE SAHİP OLAMAYACAĞIM"

Çok üzgün olduğunu belirten anne "bir çok düşükten sonra hamile olduğumu öğrenince çok sevinmiştik, bu bebeği çok istiyorduk" dedi ve ekledi "hastane benim ailemi çaldı, şu an 48 yaşındayım ve büyük bir ihtimalle bir daha asla bir aileye sahip olamayacağım" dedi

160.000£ TAZMİNAT

Hastane yönetimi tarafından tazminat alan aile üzgündü. Baba Govekar "Bu bebek bizim herşeyimizdi, hayatımız,ilişkimiz,işimiz ve psikolojimiz asla eskisi gibi olmayacak" dedi.


Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :