Birinci 'Radyo Oskarları' sahiplerini arıyor

Birinci 'Radyo Oskarları' sahiplerini arıyor

Radyoculuk alanında Türkiye’nin en kapsamlı ödül organizasyonu olan 1. Oydar Radyo Oskarları Ödül Töreni oylama öncesinde basına tanıtıldı. 18 branşta en iyilerin ödül alacağı organizasyonda ilk oylama 13 Şubat Dünya Radyo Günü’nde başlayacak

Birinci 'Radyo Oskarları' sahiplerini arıyor

Birinci 'Radyo Oskarları' sahiplerini arıyor

Radyoculuk alanında Türkiye’nin en kapsamlı ödül organizasyonu olan 1. Oydar Radyo Oskarları Ödül Töreni oylama öncesinde basına tanıtıldı. 18 branşta en iyilerin ödül alacağı organizasyonda ilk oylama 13 Şubat Dünya Radyo Günü’nde başlayacak.

Fonex Kozmetik’in sponsorluğunda ve Beykoz Belediyesi’nin katkılarıyla yapılacak olan ödül töreni müzik sektörüne katkıda bulunan radyocuları kaliteli işler yapmaya teşvik etmeyi, radyocular arasında tatlı bir rekabet oluşturmayı ve başarıların ödüllendirilmesini amaçlıyor.

Beykoz Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen kahvaltılı basın toplantısına Beykoz Belediye Başkan Yardımcıları Muharrem Kaşıtoğlu ve Salim Öztürk, Özel Radyo Yayıncıları Derneği Başkanı  (ÖRYAD) Hakan Kuralay, Ulusal Radyo Platformu Genel Koordinatörü Erkut Aktaş, Türk Halk Müziği sanatçısı ve program yapımcısı Turgay Başyayla, ulusal radyoların temsilcileri ve pop müziği sanatçıları katıldı.

Oylama ‘Facebook’ üzerinden yapılacak

Basın toplantısında ödül organizasyonu hakkında bilgi veren Ulusal Radyo Platformu Genel Koordinatörü Erkut Aktaş: “1. Oydar Radyo Oscarları’yla, Türkiye’nin en büyük ödül töreni organizasyonu olarak yola çıktık. Özellikle sektör içinde gerçek anlamda ses getirecek, radyonun vizyonunu yükseltecek, bir ödül organizasyonu yapalım dedik. Tamamen özel bir oylama sistemiyle biz bu işi organize ettik. İnternet sitemiz hazır, hakkaniyet ölçüsünde ilk kez kullanılacak olan sistemde herkes 1 kez sadece facebook üzerinden oy kullanılabilecek. Oylama 13 Şubat Dünya Radyo Günü’nde başlayacak ve 4 Mayıs’ta da Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda ödül töreni yapılacak. 18 branş içine genel yayın yönetmenlerinden reklam verenlere kadar farklı kategorileri dahil ettik. Bugün buraya gelen ve bize destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Radyocuları Boğaz’ın incisi olan Beykoz’da ağırlamaktan mutlu olduklarını ifade eden Beykoz Belediyesi Başkan yardımcısı Muharrem Kaşıtoğlu’da; “Sizler Türkiye’nin sosyal hayatına yön veren sevilen değerli insanlarsınız. Radyoculuk son yıllarda oldukça gelişti ve çok anlamlı bir iş yapıyorsunuz. Bizler de Belediye Başkanımız Sn. Yücel Çelikbilek’in öncülüğünde radyoculara ve bu tarz organizasyonlara destek olmaya devam edeceğiz. Oscar ödül töreninin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum şeklinde konuştu.

Başkan Yardımcısı Salim Öztürk de televizyon ve sinema sanatçıları için düzenlenen oskarların ilk defa radyocuların katılımıyla yapılacağına dikkat çekerek belediye olarak toplumla her daim iletişimde olan radyoculara destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

Özel Radyo Yayıncılar Derneği Başkanı Hakan Kuralay da etkinliğin hayırlı ve uğurlu olmasını temenni etti.

Toplantının ardından katılımcılarla birlikte Boğaz’a karşı hatıra fotoğrafı çekildi.  

KATEGORİLER

Yılın Radyo İstasyonu

Yılın Yabancı Müzik İstasyonu

Yılın Radyo Programı

Yılın Yerel Radyosu

Yılın Radyo Haber Spikeri

Yılın Radyo Genel Yayın Yönetmeni

Yılın Radyo Müzik Direktörü

 Yılın Radyo PR Danışmanı

Yılın Radyo Prodüksiyon Elemanı

Ulusal Radyolara En Fazla Reklam Veren Firma (Oylama Dışı)

Yerel Radyolara En Fazla Reklam Veren Firma (Oylama Dışı)

Yılın Radyo Reklamı

Yılın Radyo Komedyeni

Yılın Radyo Sosyal Etkinlik Projesi

Yılın En İyi Kültür Sanat Programı

Yılın Radyo Konuk Programı

Yılın İnternet Radyosu

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.