Bitmiş bir halde görüntülendi!

Bitmiş bir halde görüntülendi!

Yeni halini görenler "O kadın bu kadın mı" dediler. Kocasından kaçarak Türkiye'ye sığındı. Şimdi bitmiş bir halde görüntülendi.

Boşanma davası açan Alara Uzan aylar sonra ilk kez görüntülendi. Çok güzel bir kadın olan Alara Uzan'ın perişan hali şaşırttı. Aylardır kuaföre bile gitmemişti. Üstelik çok korktuğu da zırhlı araçla gezmesinden belliydi.

Fransa’ya kaçarak irtica talebinde bulunan Cem Uzan’a ’şiddetli geçimsizlik’ nedeniyle boşanma davası açan Alara Uzan kendine yeni bir düzen kurmaya çalışıyor. Cem Uzan’la evliliği döneminde yanında şoförü ve 4 koruması olmadan dışarıya çıkmayan Alara Uzan boşanma kararının ardından sade bir hayata yelken açtı.

ÇOCUKLARINI ALMAYA ZIRHLI ARAÇLA GİTTİ

Cem Uzan’la birlikte gittiği Fransa’dan geçen ay dönen genç kadın, çocukları Renç (9) ile Jasmin Paris’i (6) okula yazdırdı.

Vatan'ın haberine göre; İki çocuğuyla da yakından ilgilenen Alara Uzan onları okuldan almaya arkadaşı Aslı Tümen’in babası Eser Tümen’e ait zırhlı bir cip ile geldi. Aylar sonra ilk kez tarafından görüntülenen Alara Uzan’ın uzun zamandır kuaföre bile gitmediği saçlarından anlaşılıyordu.

BİTMİŞ HALDE GÖRÜNÜYORDU

Genç kadıının tükenmiş bir görüntü cizmesi sıkıntılarının kanıtı gibiydi. Alara Uzan evliliği döneminde ihanet iddialarıyla da gündeme gelmiş ismi Yunanlı bir antrenör ve genç bir iş adamıyla anılmıştı. Alara Uzan eşinden 2 milyon TL manevi, boşandıktan sonra herhangi bir geçim kaynağı olmayacağı için de 7.5 milyon TL maddi tazminat talebinde bulunmuştu.
 

Etiketler :