'Bizden biri' imajı yerle bir

'Bizden biri' imajı yerle bir

Daima 'ben sizden biriyim' diyen Ekmeleddin İhsanoğlu, yakın arkadaşı Aydın Doğan'ın prensesi Ayşe Arman'ı Boğaz'daki evinde ağırladı.

İsrail ve Filistin konusunda 'Türkiye tarafsız olmalı' diyen, ardından gelen tepkiler üzerine bunu inkar eden çatı aday Ekmeleddin İhsanoğlu'nun evinde ayakkabıyla dolaştığı ortaya çıktı. Kendisine Cumhurbaşkanlığı için adaylık teklifi yapan yakın dostu Aydın Doğan'ın yazarı Ayşe Arman'ı evinde ayarlayan İhsanoğlu, 'Beni tanıyınca seveceksiniz' röportajı verdi.

'BİZDEN BİRİ' İMAJI YERLE BİR
Boğaz'daki lüks evinde, ailesiyle zenginlik pozu verdi. Böyle olunca da Muhafazakar seçmeni avlamak için oluşturulan "Bizden biri" imajı yere çakıldı. Ekmeleddin Bey, evine gelen hiçbir misafirine ayakkabılarını çıkartmadığı, 'Buna gerek yok" dediği belirtildi. CHP için bu olağan bir durum gibi karşılanabilir ama, Türk halkı için bu pek hoş algılanmadı. CHP, muhafazakar seçmeni kandırmak için seçim öncesi parti teşkilatlarına, 'Sakın evlere sakın ayakkabı ile girmeyin' mesajı vermişti. Ancak bu mesajıEkmeleddin İhsanoğlu'na vermeyi unutan parti yönetimi, sosyal medyadaki tepkiler nedeniyle büyük şok yaşadı.



İşte sosyal medyadaki o tepkiler:
Ekmek için Ekmeleddin o kadar bizden biri ki, evinde bile ayakkabı ile geziyor!
Evine ayakkabı ile girilen Ekmeleddin sanki içimizden biri...
Prada Ayşe Arman bu adamı övdüğüne göre nasıl biri olduğuna siz karar verin!
Bir Müslüman, evinde ayakkabı ile dolaşılmasına izin vermez Ekmel Bey.
Ekmel Bey nasıl bir Müslüman bilemem ama iyi bir Süslüman.

Kaynak: Takvim
  

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.