"Bizim federasyon da ŞİKE yapmıştır"

"Bizim federasyon da ŞİKE yapmıştır"

Erman Toroğlu, "Uluslararası organizasyonlara katılmak için, federasyonlar da şike yapar, bizim federasyon da yapmıştır" dedi.

Nuriye Akman ile Rıdvan Memi'nin TRT Haber'deki Akılda Kalan programına dün akşam konuk olan eski hakem ve futbol yorumcusu Erman Toroğlu şok bir iddayı gündeme getirdi. Sporda şike operasyonlarını değerlendiren Toroğlu, "Sadece kulüpler yapmaz şikeyi, federasyonlar da şike yapar, uluslar arası organizasyonlara katılmak için, bizim federasyon da yapmıştır." dedi.

Bundan daha fazlasını söyleyecek olanın "vatan haini" ilan edileceğini belirten Erman Toroğlu, "Bunlar şimdi konuşulmasa da
tahmin ediyorum 5 - 6 yıl sonra, bazı yasal düzenlemeler yapıldıktan sonra konuşulacaktır." dedi.

Erman Toroğlu'nun aynı konudaki bir başka çarpıcı açıklaması da
yabancı futbolculara dairdi. Toroğlu, "Şike'de yabancı futbolcuyu satın almak yerliye göre daha kolaydır, bu yüzden yabancı futbolcuya karşıyım." diye konuştu.

Toroğlu, Akılda Kalan'da Maraton'dan ayrılışına ilişkin sorulara da çarpıcı cevaplar verdi. Rıdvan Memi ve Nuriye Akman'ın "Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım Maraton'dan gönderilmenizi istemişse bunun nedeni onun hakkında yazdığınız çürük raporu ile askerliğini yapmadığı yazısı mıdır?" sorusunu, Toroğlu, "Büyük ihtimalle. Bu, başka bir şey olamaz." diyerek cevapladı.

Kulüp başkanlarının Maraton yayını boyunca Şansal Büyüka'dan sürekli isteklerde bulunduklarını açıklayan Toroğlu, "Tribündeki görüntülerinin yayınlanmamasını bile isterlerdi." dedi.

Erman Toroğlu, bir başka soru üzerine de bundan sonra 15 yıl beraber
program yaptığı Şansal Büyüka olmadan da program yapabileceğini söyledi.

Etiketler :