"Bizim işimiz bitti"

"Bizim işimiz bitti"

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, bir haftadır camiayı meşgul eden iki krizle ilgili çok önemli açıklamalar yaptı.

Aysal, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün, “Terim yalakaları var” çıkışından sonra kendisinin Divan Kurulu toplantısında sarf ettiği sözlerin, “Fatih Terim’in kucağına bomba bıraktı” şeklindeki yorumlanması üzerine, çarpıcı açıklamalar yaptı, kafalardaki soruları ortadan kaldırdı.

Sarıgül’ün bir televizyon kanalında bazı yöneticileri, Terim’in değerinden yararlanmakla suçlamasını yorumlayan Ünal Aysal, “Doğrusunu isterseniz ben konuşmasını takip edemedim. Basında bununla ilgili bir hareket olunca sonradan izleme şansım oldu. Sayın Mustafa Sarıgül benim dostum olduğu kadar, Ali Dürüst’ün de, Fatih Terim’in de dostudur. Kendi inisiyatifinde beyan vermiştir. Dolayısıyla bunları neden söylediğinin muhatabı kendisidir. Çıkıp konuşması için bana sorması gerekmiyor. Galiba bir konuda haksızlığa uğradığını düşündü ki, çıktı konuştu” dedi.

"BİZİM İŞİMİZ BİTTİ"
Milliyet'in haberine göre; Yönetimin yıpranmasına izin vermeyeceğini bildiren Başkan Aysal, “Ali Dürüst’ü yıpratma politakısı mı başladı?” sorumuza ise “Bu konudaki düşüncem nettir. Ali Dürüst’ün ya da başka bir yöneticinin yıpranması bana da zarar verir, beni de yıpratır. Bu yüzden buna kesinlikle izin vermem. Yönetim içinde düşmanlık ya da husumet yok. Olamaz da... Kurumsallaşmanın üzerinde bu kadar hassasiyetle duran bir anlayışın, farklı seslere kulak vermesi kadar doğal bir şey olamaz. Her yöneticinin fikirlerini serbestçe söylemesini istiyorum. Yönetimde herkes istediğini söyler. Bunu dışarı başka şekilde yansıtırsak sorun başlar” yanıtını verdi.

Başkan Ünal Aysal son olarak Fatih Terim ve teknik kadroya çok güvendiğini ifade etti.
Kulüpte herkesin bir görev tanımı olduğunun altını çizen Başkan Aysal, “Ben ve ekibim teknik ekibin arkasındayız. Onların sorunu bizim sorunumuzdur. Ortada hocanın kucağına bırakılmış bir bomba falan yok. Kulüpte herkesin bir görev tanımı var. Ben saha dışından sorumluyum. Hoca da saha içinden. Bizim işimiz bitti. Şimdi hocamızın sahne alacağı bir dönem başladı. Bunu söyledim, farklı yorumlandı. Bütün takımlarda da böyledir. İşlerine dışardan müdahale edilmez” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.