Bodrum'da kan donduracak vahşet

Bodrum'da kan donduracak vahşet

Bodrum Bodrum olanı böyle vahşet görmedi. İşte insanın midesini bulandıran lanet okutturan o haberin ayrıntıları;

Bodrum İlçesi'ne tatile gelen 35 yaşındaki S.S.'nin, kaldığı otel ve pansiyonda kedileri öldürüp kanını içtiği iddiası hayvanseverleri ayağa kaldırdı.

Otelcilerin şikayeti üzerine polis tarafından gözaltına alınan S.S.'nin, verdiği ifadede olayı kabullendiği belirtildi. Savcının talimatı ile serbest bırakılan ve akli dengesinin yerinde olmadığı ileri sürülen S.S. hakkında, ‘mala zarar vermekten’ adli işlem yapıldı.

Bodrum'a 4 Şubat Perşembe günü tatil için gelen S.S., bir otele yerleşti. Burada iki gün kalan genç kadın, dün de bir pansiyona gitti.. Bir gece kalmak için rezervasyon yaptıran S.S., bu sabah pansiyondan ayrıldı. S.S.'nin geceyi geçirdiği odayı temizleyen görevli, banyodaki küvetin içinde kanlar içerisinde bir kedi ölüsü buldu. Görevlinin olayı haber verdiği Çan çifti, kamera kayıtlarını izledi. Kayıtlarda, S.S.'nin lobideki kediyi alarak odasına götürdüğü görüldü. Can çiftinin Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne şikayeti üzerine S.S. kısa sürede yakalandı.

OTELİN KEDİSİYMİŞ

Emniyette ifade veren pansiyon işletmecisi Fatoş Can, “Birden ortadan kaybolan ‘Battaniye’ adlı kedimizin ölüsü S.S.'nin kaldığı odanın banyo kuvetinde kanlar içinde bulundu. S.S. kedimizi duş kablosu ile boğarak öldürdüğünü ve karnını delip kanını içtiğini itiraf etmiş. Kamera kayıtlarında üç kez kaçan kedimizi yakalayıp götürürken görüntüsü var. Olayın şokunu hala üzerimizden atamadık” dedi.

Emniyet Müdürlüğü’nde ifadesi alındıktan sonra savcının talimatı ile serbest bırakılan S.S.'nin daha önce kaldığı otelde de iki kediyi öldürdüğü ortaya çıktı.

AKLİ DENGESİ BOZUK ŞÜPHESİ

Emniyet Müdürü Niyazi Turgay S.S.'nin kedileri öldürdüğünü itiraf ettiğini belirterek, şunları sölyledi:

“S.S. ifadesinde ‘Evet kedileri öldürdüm. Psikolojim aşırı bozuk. Zaman zaman ne yaptığımı bilmiyorum. İsteyerek yapmadım. Kendime hakim olamadığım anlar oluyor’ dedi. S.S. ifadesi alındıktan sonra savcının talimatı ile serbest bırakıldı, ancak ‘mala zarar vermekten’ hakkında adli işlem yapıldı. Kadının akli dengesinin yerinde olmadığını sanıyorum.”

HAYVANSEVERLER PEŞİNİ BIRAKMIYOR

Bodrum Hayvan Hakları Derneği Başkanı Füsun Uslu da kedileri sadistçe öldüren S.S.'nin serbest bırakılmasına anlam veremediğini belirterek, “Derneğimizin avukatı Rıza Bengi ile birlikte bu vahşetin peşini bırakmayacağız. Akli dengesi yerinde değilse, yakalansın ve tedavi edilsin. Bu tür satanistçe davranan ruh hastası ve kedileri öldürüp kanını içen insanların yarın bir insana, bir çocuğa zarar vermeyeceğini kim bilebilir?” dedi.

Etiketler :