Boğa'nın Canlı Canlı Ayaklarını Kesti

Boğa'nın Canlı Canlı Ayaklarını Kesti

Şanlıurfa'da kurban kesiminde hayvan severleri kızdıracak vahşet yaşandı. Sahiplerini ve kasabı tam 4 saat arkasından koşturan boğa, ceza olarak diri diri önce ayaklarından, ardından kafası kesildi.

 
 
  Videoyu izlemek için tıklayın

Şanlıurfa' da kasap vahşeti yaşandı. Kurbanlık boğanın kaçmasına öfkelenen kasap Emniyet Müdürlüğü binasının önünde İslam kurallara uygun olmayan bir şekilde kesti.

Sinirlerine hakim olamayan kasap, çocuklarında aralarında bulunduğu onlarca kişinin gözleri önünde "Artık Elinden kaçamasın" dediği boğanın önce bacakların bıçak attı.

Aldığı bıçak darbesinin acısıyla yerinde duramayan boğanın boğazını arka arkaya bıçak darbeleriyle kesti. Kurbanlık hayvanın bu şekilde kesilmesine öfkelenen vatandaşlar kasaba tepki gösterdi.

Şanlıurfa da 7 kişi tarafından ortaklığa alınan boğa kesilmek için sabah saatlerinde Yenişehir Çay Bahçesindeki kesim yerine getirildi.

Burada kasap beklenirken ipini koparan boğa,  kaçarak çay bahçesinin içinde dolanmaya başladı. Yakalamak için mücadele veren vatandaşlara saldıran boğayı etkisiz hale getirmek için Belediye ekipleri seferber oldu.

Belediye ekipleri ağzın boğayı uyuşturmak için uyuşturucu iğne kullandı. Belediye ekipleri daha sonra oradan ayrıldı. 

Aradan yaklaşık 4 saat geçmesine rağmen boğanın etkisiz hale gelmemesi üzerine tekrar belediye görevlileri çağrıldı. Aynı çay bahçesine giden görevliler buradaki boğaya tekrar uyuşturucu iğne yaptı.

Her geçen dakika hırçınlığı giderek artan boğa çay bahçesinin içinden çıkarak ana caddede kaçmaya başladı. Belediye görevlileri peşinden gittiği boğayı Emniyet Müdürlüğü önünde boynuna ip atarak yakaladı.

Burada kaldırımda bulunan bağlanan boğa kesilmek için çay bahçesine götürülmek istendiği sırada, tekrar kaçmaya kalkıştı.

Sahipleriyle birlikte boğanın yanına gelen kasap sinirli bir şekilde elindeki bıçağı arka iki ayaklarına bıçak salladı. Her iki ayağı kesilen hayvan, can çekişerek koşmaya çalıştı. Boynundaki ipten kurtulamayan boğa, dakikalarca can çekişti.

Aldığı bıçak darbesiyle ayaklarından kan gelmeye başlayan boğa can acısıyla yerinde duramayıp bağlı olduğu halde sağa sola saldırmaya devam etti.

Bunun üzerine sinirleri giderek artan kasap Mehmet Ç., cadde ortasında çocuklarında bulunduğu onlarca kişinin  önünde, "Artık Elimden Kaçamasın" dediği boğanın boğazına birkaç kez üst üste bıçağı batırdı.

Cadde ortasında aralarında çocuklarında bulunduğu Boğazı kesilen boğa, kanlar içersinde yere yığıldı. Yoldan geçen bazı vatandaşlar davranışına tepki gösterdikleri kasapla tartışmaya başladı.

Kasap, vatandaşlar ve boğa sahipleri arasında arbede yaşandı. Araya zabıta ve polisin girmesiyle kasap ile vatandaşlar arasındaki tartışma kavga büyümeden önlendi.

Bu arada, istenmeyen görüntülerin yaşanmasına neden olan kasap Mehmet Ç, olayın kahramanı gibi kameralar önüne geçerek açıklama yaptı.

Kasap Mehmet Ç., "Hayvan başkalarına zarar vermemesi için bu şekilde kestik. Gayet normal ve doğaldır. Bu hayvan kendisi koşarak buralara kadar geldi. Bu hayvana 10 tane iğne vuruldu yenide fayda etmedi" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :