Boğaziçi Köprüsü'nde sır gibi kaza

Boğaziçi Köprüsü'nde sır gibi kaza

Görgü tanıkları, Boğaziçi Köprüsü girişinde kaza yapan otomobil sürücüsünün aracından inerek köprüden aşağı atladığını ileri sürdü.

 

Boğaziçi Köprüsü girişinde 2 kişinin yaralandığı trafik kazasına karışan Mahmut Aktepe adlı bir öğretmen iddiaya göre, aracından inerek köprüden aşağı atladı. Yaklaşık 25 metreden toprak zemine düşen Aktepe, olay yerinde hayatını kaybetti.

Olay, saat 01.00 sıraları Ortaköy, Boğaziçi Köprüsü girişinde meydana geldi. İbrahim Polat'ın kullandığı 34 ZZ 5332 plakalı araç iddiaya göre aşırı hız ve dikkatsizlik yüzünden bariyerlere çarptı. Savrulanotomobilyoldan geçen, bir dersehanede öğretmenlik yaptığı öğrenilen, Mahmut Aktepe'nin (46) kullandığı 34 HD 3328 plakalı otomobil ile çarpıştı. Yaklaşık 30 metre sürüklenen Mahmut Aktepe'nin otomobili sağ şeritte bariyere çarparak durdu. Kazada İbrahim Polat'ın kullandığı araçtaki, Fatma Hilal Polat ile Hatice Polat yaralandı.

Yaralılar olay yerine sevk edilen ambulanslarla Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.

ŞOK MU, İNTİHAR MI?

Kazayı soruşturan polis, bu sırada köprü korkuluklarından bir kişinin aşağı atladığı bilgisine ulaştı. Görgü tanıkları, kazadan hemen sonra korkuluklardan atlayan kişinin, kaza yapan otomobilin sürücüsü olduğunu söyledi. Köprü korkuluklarından aşağı bakan polisler, toprak zeminde bir kişinin hareketsiz yattığını gördü. Aşağı inen polisler, Hazanfer Sokak üzerine ambulans istedi. Gelensağlıkekipleri şahsın öldüğünü belirledi. Polis, ölen kişinin Mahmut Aktepe olduğunu belirlerken, ceset incelemelerin ardından otopsi içinAdli Tıp Kurumumorguna kaldırıldı.

KAMERA KAYITLARI İNCELENİYOR

Polis, kazanın oluşunu ve Mahmut Aktepe'nin hangi şartlarda köprü korkuluklarından atladığını tespit etmek için kamera kayıtlarını incelemeye aldı. Öte yandan, olayın tanığı olan diğer otomobildeki İbrahim Polat ve yanındakilerin tedavilerinin ardından ifadelerine başvurulmak üzere Arnavutköy Polis Merkezi'ne götürüleceği belirtildi.


 

Etiketler :