Bolu ve Karabük'te SMS tedirginliği

Bolu ve Karabük'te SMS tedirginliği

Karabük Emniyet Müdürlüğü, terör örgütü PKK'nın Batı Karadeniz çevresinde terör olayları planladığına yönelik provokatif telefon mesajları atılıdığına dikkat çekerek, sükunetin bozmaması ve galeyana gelinmemesi gerektiğini bildirdi.

Son günlerde, vatandaşlarda gerginlik oluşturmaya yönelik, Batı Karadeniz çevresinde terör olaylarının meydana geleceğine yönelik provokatif söylentiler yayılıyor. Bolu ve Karabük'te halkı tedirgin etmek için cep telefonlarına terör örgütünün bölgede eylem yapacağı mesajları atılıyor.

Karabük'te bazı vatandaşların cep telefonlarına, "Şu anda Karabük'te terör örgütü PKK'nın eylemcileri saklanmakta. Yarısı Yeşil Mahalle'deki bir eve düzenlenen operasyonla yakalandı. Karakola saldırı düzenleyeceklermiş. Ama hala birçoğu gizlenmekte; üzerlerinde bomba ile dolaşıyorlar. Toplu kalabalık alanlarda patlatacaklarmış. Bütün polisler alarmda aramalar yapıyor. Hedeflerinde Bolu ve Karabük var. Hepimiz dikkatli olalım. Kalabalık yerlerde bulunmayın şüpheli gördüğünüz insanları ihbar edin." şeklinde mesaj atarak vatandaşı tedirgin ediyor.

Karabük Emniyet Müdürlüğü, bu mesaj üzerine soruşturma başlattı. Konu ile alakalı en kısa zamanda açıklama yapacaklarını belirten Karabük Emniyet Müdürlüğü, halkın sükunetini bozmaması ve galeyana gelmemesi gerektiğini duyurdu.

(CİHAN)

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.