BOLU'DA DEV YATIRIM

BOLU'DA DEV YATIRIM

Bolu’da 250 milyon dolarlık tatil kasabası yükseliyor. Bolu’nun turizm yatak kapasitesini ikiye katlayacak “tatil kasabası “inşa ediyor. Bolu ormanlarının içerisine doğal tatil ve sağlık kasabası kuruluyor.

Bolu’da hayata geçecek Narven Termal Kasaba projesi inşaatı hızla yükselirken, basın mensuplarına projenin tanıtımı yapıldı. Proje ortaklarından Halit Yıldız basın mensuplarına Narven Termal Kasaba hakkında bilgiler verdi.

 

 

Halit Yıldız basın mensuplarına görsel sunum eşliğinde şu bilgileri aktardı:  Narven Kasabası,450.000 m2 alanda, yaklaşık 1.200 metre uzunlukta ve 400 metre genişlikte bir arazi üzerinde yükseliyor.

“Proje Gücünü Yatırımcılarından Alıyor”

ER PİLİÇ; İstanbul Sanayi Odası'nın araştırmasında; “Türkiye'nin En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu” listesinde 83.sırada yer almaktadır. Yaklaşık 2.300 çalışanı ile ülkemizin önemli kuruluşlarından biri olan ERPİLİÇ’in firma ortaklarından Sayın Mustafa ERİÇEK; turizm sektörüne de farklı bir anlayış getirmeyi hedefleyerek, dev bir projeye imza atmaktadır.

REHBER MALİ MÜŞAVİRLİK; Yeminli Mali Müşavir olan ve bir dönem Bolu İl Genel Meclis Başkanlığı görevini de yapan Sayın Halit YILDIZ, yaptığı işlerle Bolu'ya büyük katkılarda bulunmuştur. Doğal güzellikleriyle ülkemizin turizm harikalarından biri olan Bolu’da bu büyük projeyi hayata geçirerek katkılarına devam etmektedir.

ÇARIKÇI; Bolu ve Gerede’de faaliyet gösteren Çarıkcı Grubun Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Necip ÇARIKCI ve Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Nedim ÇARIKCI, Doğuş Grubunun Bayisi olarak çalışmalar yapmaktadırlar. Eski Boluspor Başkanı da olan Sayın Necip ÇARIKÇI, turizm sektöründe ülkemizin önemli bir projesinde yer alarak önemli bir adım atmaktadır. NALÇACILAR; 1975 yılında, Türk sermayesiyle güvenilirlik, dürüstlük ve her iş zamanında ilkeleri ile kurulmuş ve taşımacılık sektöründe saygın yerini almıştır. Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Şerafettin NALÇACI, sektördeki saygınlığı ile turizm alanında böylesine büyük bir projede yer almanın mutluluğunu yaşamaktadır. Taşımacılık sektörünün öncü firmalardan; OTO NALÇACILAR Uluslararası Nakliyat LTD. ŞTİ, ERDOĞANLAR Ağır Nakliyat LTD. ŞTİ, LOGİTRANS Lojistik LTD. ŞTİ. ve BDT Dış Ticaret LTD. ŞTİ.’nin iştiraki olan GLS GENEL LOJİSTİK A.Ş. olarak, Bolu ve Türkiye’de örnek olacak bir termal projenin gerçekleşmesinde yatırımcı olarak yer almaktadırlar. Profesyonel işletmecilerin ve mimarların birlikte çalıştığı dev organizasyon Narven A.Ş. Turizm sektörüne uzun yıllar deneyim ve bilgilerini aktarmış Orhan Özmen, projelendirme döneminden işletme dönemine kadar sektörde üst düzey yöneticilik yapmış ve aynı zamanda NARVEN A.Ş.'nin Genel Müdürü Bülent Özmen ve Genel Müdür Yardımcısı Tolga Cinaloğlu kadrosunda yer alan profesyonel bir ekip ile çalışıyor.

Bütçesi ve Yatırım Hedefleri de Proje İle Doğru Orantılı

250 milyon dolar yatırım planlanan projede en üst teknoloji kullanılarak, en iyi malzemeler seçilerek inşa ediliyor. Bittiğinde ise 800 kişiye istihdam sağlayacak. Ayrıca böyle büyük bir tatil kasabasının çevre il ve ilçelere sağlayacağı katma değer de çok yüksek.  Narven; imkanları, hukuksal hakları, konumu ve çok farklı bir proje olmasıyla Türkiye ve dünyada adından çokça söz ettirecektir.

Proje Ağaçların Konumuna Göre Çizildi

Narven adını Bolu’daki ulu ağaçtan alan ‘Sağlık Kasabası’ projesidir.

Projenin mimarisi, etrafta yer alan ağaçlarını kesmemek için, ağaçların konumuna göre çizildi.

Ağaç katliamlarının yapıldığı, tabiatın yapılaşma uğruna tahrip edildiği günümüzde, tabiatı tahrip etmeden de evlerin, sosyal tesislerin yapılabileceğini göstermek açısından örnek bir proje şekilleniyor.

“Engelli Konuklara Engelsiz Daireler Hazırlanıyor”

Proje, yaşamını tekerlekli sandalye ile sürdüren misafirlerimiz için özel olarak tasarlanan Engelli Evleri ile engelsiz yaşam imkanı sunuyor. Tekerlekli sandalyenin kolaylıkla sığacağı özel banyolar, geniş kapılar, kullanışlı mutfak tezgahları, rahat bir kullanım sağlayacak dekorasyonlar tasarlandı.

Narvende Yaşam

Narven’in Bolu da olmasının bir sebebi var: Narven; Gölcük’e 10 km, Yedigöller’e 48 km, Kartalkaya Kayak Merkezi’ne 26 km ve Sünnet Gölü’ne 86 km uzaklıkta.

Narven’in eşsiz konumu ve Bolu’nun doğal güzellikleri ile zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız. Narven Termal Kasaba; evleri, oteli, kongre merkezi, spor salonları, termal havuzları, kafeleri, seraları ile her ihtiyaca cevap verecek şekilde tasarlandı. Narven Kasabasında Neler Var?

Bolu’nun güzelliği, doğallığı ve muhteşem ağaçları ile huzur. Eşsiz konumuyla kolay ulaşım.

Günü birlik konaklama imkanı sağlayan otel. Kongre turizminin vazgeçilmezi olacak, kongre merkezi ve konaklama imkanı. Geniş alanı ve 4 farklı sosyal tesis ile kongre veya günübirlik gelen misafirlerle karşılaşmama olanağı. Her ayrıntısı düşünülmüş, özel hazırlanmış, banyosunda termal su ile şifalı evler. İki  adet fitness salonu. Narven Kasaba Meydanı’nda; kafeler, sinema salonu, tiyatro, go-kart, bowling salonu ve daha birçok etkinlik. Şifa deposu; ısısı vücut sıcaklığına göre ayarlanabilen termal havuzlar, spa merkezi, açık-kapalı havuz, aile havuzları. Bay ve bayan için ayrı, termal havuzlu Türk hamamı, kar çeşmesi, ayak havuzları Termal sularla şifa bulduktan sonra evinize rahatça gitmeniz için kapalı sokaklar. Çocuklar için oluşturulmuş özel oyun alanları. Taze ve doğal sebze meyvelerin bulunduğu ve istenildiği zaman, dalından ve taze ürünler elde edebilecek bahçeler. Merkezi konumu ile Bolu ve çevresindeki güzellikleri görme imkanı.

Tatili yatırıma dönüştürme fırsatı.

Evcil hayvan oteli. Tatil ya da iş seyahatlerine çıkanların evlerinde besledikleri evcil hayvanları her zaman problem olur. Bırakacak bir eş, dost aranır. Bu projede bu sorun ortadan kaldırılıyor. Evcil hayvan oteli misafirlerin imdadına yetişiyor. Kendi evlerinde ya da otel de kalan misafirler evcil hayvanlarını da otele yerleştiriyorlar. Açık hayvanat bahçesi

Komplekste açık hayvanat bahçesi de bulunuyor. Özellikle çocuklar burada bakıcılar eşliğinde hayvanlarla vakit geçirebiliyor. Özellikle otistik çocuklar üzerinde hayvanlarla iletişim kurmak, bir terapi niteliği de taşıyor.

Kaynak : Köroğlu gazetesi

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.