Bombacı Hami Frankfurt'ta!

Bombacı Hami Frankfurt'ta!

Türk Hava Yolları Şöhretler Takımı, Frankfurt'ta Düzenlenen 9. Copa Busines Cup Futbol Turnuvası'nda Mücadele Edecek

Çok sayıda Milli futbolculardan kurulu Türk Hava Yolları Şöhretler Takımı, Frankfurt'ta düzenlenen 9. Copa Busines Cup Futbol Turnuvası için yeşil sahaya iniyor. Bugün oynanacak olan turnuvada mücadele edecek olan THY şöhretleri Claudio Taffarel, Hami Mandıralı, Erol Bulut, Orhan Çıkrıkçı, Abdulkadir Demirci, Emre Gümüşdere, Bayram Dağdeviren ve Tayfun Korkut'u, Frankfurt Havalimanı'nda dün THY Müdürü Hüseyin Tayılga ve ekibi karşıladı.

Almanya'nın Frankfurt kentinde bu yıl 9.'su düzenlenen Copa Busines Cup Futbol Turnuvası için Türk Hava Yolları şöhretler takımıyla sahaya çıkıyor. Copa Medien tarafından organize edilen geleneksel futbol turnuvasında Türk Hava Yolları'nı Claudio Taffarel(Galatasaray, Brezilya), Hami Mandıralı(Trabzonspor, Schalke), Erol Bulut(Frankfurt, Fenerbahçe,Olimpiyakos), Orhan Çıkrıkçı(Trabzonspor), Abdulkadir Demirci, Emre Gümüşdere, Bayram Dağdeviren ve Fenerbahçe ve Beşiktaş'tan eski milli futbolcu Tayfun Korkut'tan oluşan şöhretler takımı temsil edecek. THY şöhretlerini Frankfurt Havalimanı'nda THY Müdürü Hüseyin Tayılga ve ekibi karşıladı. Hüseyin Tayılga, "Eintracht Frankfurt, Schalke 04, 1860 Münih, St. Pauli, Borussia Mönchengladbach, Hannover 96, Alman Futbol Federasyonu(DFB) şöhretlerinde olduğu 14 takım karşısında Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmek için çalışacağız. 9 yıldan beri yapılan turnuvaya ilk kez bir Türk takımı yani THY katılıyor" dedi.

KARŞILAŞMALAR BUGÜN

Copa Business Futbol Turnuvası 6 Kasım Cumartesi günü Frankfurt-Rödemerk, Kapellenstrasse 5 adresinde bulunan Rödemark Fussball Park'ta yapılacak. Tüm gün boyunca sürecek olan turnuvada giriş ücreti alınmayacak. Turnuva bittikten sonra ise Hilton Otel'de bir kupa töreni ve balo düzenlenecek.

Turnuvaya katılmak için geldiklerini belirten Hami Mandıralı, "Almanya'daki Türkleri sevindireceğiz." diye başladığı konuşmasında, "Mesut Özil çok iyi bir çıkış yaptı. Dünyanın en büyük kulübünde oynadığı için gurur duymalıyız. Avrupalı Türk futbolcuları gelecekte dünya futboluna damga vuracak yetenekteler" dedi.

TAFFAREL KALEDE

Turnuvada THY Şöhretler takımının kalesini koruyacak olan Galatasaray'ın Brezilyalı eski kalecisi Claudio Taffarel de, "Hem eski arkadaşlarımı görmek, hem de futbol oynamak buraya geldim. Frankfurt'ta kalemi kapayacağım" diye konuştu.

Sürekli olarak takip ettiğini belirttiği Galatasaray'ın son günlerdeki durumunu beğenmediğini ve kendisini üzdüğünü dile getiren Tafferel, "Hagi takıma bir hareket getirir diye düşünüyorum. Bunu da başaracaktır" dedi. Sarı-kırmızıların kaleci sorunu var mıdır? sorusuna ise Brezilyalı yıldız, "Genç kaleciler, zamanla iyi olacaklardır" diye yanıt verdi.


 

Etiketler :