Bombacıya benzerlik başına iş açtı!

Bombacıya benzerlik başına iş açtı!

Ankara'da 3 kişinin öldüğü bombalı saldırıda güvenlik kameralarına yansıyan kişiye benzerliği nedeniyle Adana' da gözaltına alınan kişinin saldırıyla bir ilgisi olmadığı için serbest bırakıldı.

İÇİŞLERİ Bakanı İdris Naim Şahin, son günlerde artan terör olayları karşısında Türkiye’nin doğusuyla, batısıyla farklı noktalarında milli birlik ve dayanışma ruhunun hakim olduğunu belirterek “İnadına birlik, inadına kardeşlik" dedi. Şahin, ülkeyi bölmek isteyenlerin emellerine ulaşamayacağını belirtirken, "bu topraklara akan her damla kan, bu topağı biraz daha fazla bizim yapar" dedi. Bakan Şahin, Ankara'daki patlama ile ilgili Adana'da gözaltına alınan şahsın bu olayla ilgisi olmadığını açıkladı.

Ankara Kızılay’da 3 kişinin ölümü, 34 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan bombalı saldırının şüphelisi olduğu iddiasıyla Adana’da 1 kişi gözaltına alınmıştı.

Saat 10.45 sularında bir kişi, ’155 Polis İmdat’ hattını arayıp, Ankara’daki bombalı saldırının faili olduğu öne sürülen ve görüntüsü televizyonlara yansıyan kişiye benzeyen birinin sırtında çanta ile merkez Seyhan İlçesi Tepebağ Mahallesi İnönü Caddesi’nde dolaştığı ihbarında bulundu. Bunun üzerine harekete geçen Adana polisi, Adana Adliyesi, Orduevi ve Merkez Komutanlığı’nın da bulunduğu bölgeye çok sayıda ekip sevk etti. Bölgeyi didik didik eden polis, sırtında siyah çanta ile adliye önünde görülen 26 yaşındaki Mehmet Şükrü G., Kızılay şüphelisi olarak yakalandı. Adliyedeki polis karakoluna götürülen şüphelinin sırt çantasında kıyafet çıktı.

Diyarbakır’ın Çermik İlçesi nüfusuna kayıtlı olduğu belirtilen G.’nin, ilk sorgusunda Antalya’da otellerde çalıştığını, turizm sezonu bitince Adana’ya geldiğini söylediği belirtildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.