Boş mesaj ile gelen yardım çığlığı

Boş mesaj ile gelen yardım çığlığı

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde 15 yaşındaki kız çocuğunun kaçırıldığı iddia edildi

Derince ilçesinde bulunan Anadolu Ticaret Meslek Lisesi 1. sınıf öğrencisi 15 yaşındaki Melike E’nin, dün akşam saatlerinde Körfez ilçesinde bulunan evine gittiği sırada kaçırıldığı bildirildi.

Melike E’nin amcası Fahrettin E, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeğeninin arkadaşlarıyla Derince ilçesinde bulunan Buz Sporları Salonu’na gittiklerini ve daha sonra eve dönmek için otobüse bindiklerini söyledi.

Otobüste yeğeninin arkadaşına eve geçeceğini söylediğini, eve yaklaşınca otobüsten durakta indiğini anlatan Fahrettin E, şöyle konuştu: "Yeğenim otobüsten inmesinin ardından Fatih Mahallesi’ndeki evin yoluna doğru yürümeye başlamış. Ama otobüsten indikten 1 saat sonra ablası Emine’ye ’bana yardım edin, beni kurtarın’ diye cep telefonuyla mesaj göndermiş. Ablası da ’Ne oldu? Kaçırdılar mı? Ne yaptılar? Kaçırdılarsa boş mesaj at" diye mesaj göndermiş. Yeğenim de boş bir mesaj gönderince ablası telefonla aramış. Ancak telefonun kapalı olduğunu görünce durumu anne ve babasına bildirmiş. Dün akşamdan bu yana kendisinden haber alamadık. Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğüne kayıp müracaatında bulunduk. Mesajları da gösterdik. Bize mesajları silmememizi söylediler. Körfez Cumhuriyet Savcılığına başvurduk. Bütün yakınlarımıza ve arkadaşlarına sorduk. Haber alamadık."

Fahrettin E, yeğeninin derslerinin de iyi olduğunu aile olarak bildikleri hasımlarının da olmadığını kaydetti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.