Boston'da gecikmeli Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonu

Boston'da gecikmeli Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonu

Sandy Fırtınasından dolayı etelenen Cumhuriyet Bayram resepsiyonu Boston'da gecikmeli olarak kutlandı ve Başkonsolos Murat Lütem veda etti.

Serdar Gezgin'in haberi

ABD'nin doğusunu kasıp kavuran Sandy fırtınasından dolayı ertelenen Cumhuriyet Bayramı resepsiyonu Boston'da yapıldı. Haftanın son günü olmasına rağmen yoğun bir davetlilinin iştirak ettiği resepsiyon, aynı zamanda Boston'un kurucu Başkonsolosu olan Murat Lütem'in vedasına da sahne oldu.

Resepisyona özellikle Masaschusetts Eyaletindeki başarılı Türk iş adamları ve akademisyenler yoğun ilgi gösterdi. Yabancı konuklarında yer aldığı resepsiyon, Murat Lütem'in veda konuşmasıyla sona erdi.

Resepsiyona katılanlar arasında uzun yıllar Boston'da Türk derneği başkanlığını yürüten Erkut Gömülü, emekli büyükelçi ve eski Los Angeles Başkonsolosu Engin Ansay, 10 gün önce göreve baş  yan Boston Ticaret Ateşesi Alperen Kaçar, www.habername.com genel yayın yönetmeni Kemal Bozkurt, Sprigfield'den Prof. Dr. Tuncay Bayrak, işadamlarından Sefer Özdemir, Tunç Tanın, Metin Çelebi ve Diyanet Görevlisi Osman Kaan ve birçok davetli vardı.

(Fotograflar Gü ngö r Atmaca)
 

kons10n.jpg

kons13n.jpg

kons9n.jpg

kons8n.jpg

kons6n.jpg

kons5n.jpg

kons14n.jpg

kons7n.jpg

kons3n.jpg

kons12n.jpg

kons11n.jpg

kons2n.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.