Boston'da Türk Adaya Destek

Boston'da Türk Adaya Destek

ABD'de yerel seçime girecek olan Kemal Bozkurt için Boston'da destek gecesi düzenlendi.

Kasım ayında yapılacak olan yerel seçimde ABD genelinde 2 Türk aday da yarışıyor. Massachusettss eyaletinin Lawrence şehrinin okul komitesi seçimi icin finale kalan Kemal Bozkurt'a; Boston'da yeni atanan Başkonsolos Murat Lütem himayesinde destek gecesi düzenlendi.

Boston Türkev'de yapılan geceye, Başkonsolos Murat Lütem'ın dışında, Boston eski Fahri Başkonsolosu ne New England Türk Derneği Başkanı Erkut Gömülü, Türkev Başkanı Sefer Özdemir, Florida Türk Kültür Cemiyet Başkanı Halit Turhan ve seçkin davetliler iştirak etti.

Salem State Üniversitesi Profesörlerinden Mustafa Yatın'ın sunumunu yaptığı gecede konuşan Kemal Bozkurt, ABD'deki imkanlardan ve seçimlerinin öneminden bahsetti. Okul komitelerinin ABD'deki her şehirde seçimle işbaşına geldiğini ve çok önemli kararlar verdiğini belirten Bozkurt; buna örnek olarak geçen yıl Harvard ve MIT Üniversitelerinin de bulunduğu Cambridge şehrinin okul komitesinin, senede bir defa Müslümanların bayramlarının tatil olarak kabul ettiğini hatırlattı.

8 Kasım'da yapılacak final seçiminde Kemal  Bozkurt seçildiği takdirde, ABD'nin Kuzey doğusunda seçim kazanmış ilk Türk olacak.

Bozkurt'a ABD içerisinden seçim çalışmalarına destek vermek isteyenler www.kemalbozkurt.com adresinden yapabilirler

 

 

doktor-bey-ile.jpg

 

toplu-foto.jpg

 

toplu-3.jpg

 

tnkons.jpg

 

omur-ile.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.