Böyle Ordu mu Olur?

Böyle Ordu mu Olur?

Ters Cephe yine yüksek volümlü tartışmalara sahne oldu. Programa Ümit Zileli'nin yerine katılan Can Ataklı, Rasim Ozan'la boğuştu, orduya çaktı.

Kanaltürk ekranlarının yüksek tansiyonlu programı Ters Cephe yine yüksek volümlü tartışmalara sahne oldu. Programın ulusalcı kontejanında yer alan Cumhuriyet yazarı Ümit Zileli'nin yerine bu hafta Vatan yazarı Can Ataklı yer aldı.

Ataklı normalde daha sakin bir profil çizmesine rağmen Ters Cephe'nin şiddetine hemen ayak uydurdu ve Taraf yazarı Rasim Ozan Kütahyalı ile ateşli bir polemiğe girdi.

CAN ATAKLI: BÖYLE ORDU MU OLUR YA?

Ahmet Türk'ün Samsun'da uğradığı saldırı ve yankılarının tartışıldığı anlarda söz Yılmaz Özdil'in infial yaratan yazısına geldi. Rasim Ozan'ın Özdil'i faşistlikle suçlaması üzerine söz alan Ataklı, Ümit Zileli'yi aratmadı. Rasim Ozan, Samsun'daki saldırının perde arkasında derin devletin olabileceğini söyleyince araya giren Ataklı adeta çıldırdı ve askere de çaktı.

Ne derin devleti ya. Adamın biri yumruk atmış hemen 'derin devlet' nereden biliyorsun? Bana TSK da deme ya. Ya karısı gidiyor ihbar ediyor, diyor ki 'para aldı' bilmem kaç milyon dolar, diğeri şu şunu yapmış, diğerinin seks kasedi çıkıyor. Böyle ordu mu olur ya..
Stratejist Ümit Özdağ'ın ortamı yumuşatma girişimlerine Ataklı'dan esprili cevaplar geldi.

Sayın Ataklı bu sandalyenin bir sihri var. Kim otursa Rasim'e yöneliyor.

Şakayla karşık Rasim Ozan'a 'Bana bak adamın sinirlerini bozma' diyen Ataklı biraz sakinleşse de tartışmanın yeniden alevlenmesi çok sürmedi.
 

Etiketler :