Bozdağ: Adil Öksüz Türkiye'de saklanıyor

Bozdağ: Adil Öksüz Türkiye'de saklanıyor

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Adil Öksüz'ün yurtdışına kaçmış olamayacağını belirterek 'Birileri koruyor ama eninde sonunda yakalanacak. Öksüz'ün o kadar yetenekli bir adam olmadığını düşünmüyorum. SAS komandoları bile kaçamadılar, Adil Öksüz'ün kaçabilme i

Akşam gazetesinin haberine göre Bakan Bozdağ, Adil Öksüz hadisesinin çok önemli olduğunu belirterek, "Dışarı çıkmış mıdır? Kanaatimce dışarı çıkması çok zor. Çünkü hemen arkasından her tarafta çok ciddi tedbirler alındı. Daha fazla saklanabileceğine ihtimal vermiyorum. Eninde sonunda yakalanacaktır. Zaman zaman yurtdışına çıktığı veya kaçırıldığı haberleri yayınlanıyor, o işi gevşetmek için aramaları ve ya peşini bırakmak için bilerek yapılıyor" dedi.

Bozdağ, "MİT'le irtibatı konusu daha öncede söyledim MİT'in ajanı da değildir mensubu da değildir bu bir açık iftiradır" şeklinde konuştu.

Bozdağ, cezaevlerindeki 'FETÖ' üyesi olduğu ileri sürülen kişilerle ilgili bilgi verirken "Rüya hikâyeleri yayıyorlar. FETÖ rüyalar üzerinden çok ciddi propaganda yapıyor. Dışarıda da sosyal medyada da. Sahte rüyalar uyduruyorlar, ziyaretçilerle, avukatlarla yayıyorlar. Tutukluları, aileleri diri tutmaya çalışıyorlar. İtirafçı olmalarını engellemeye çalışıyorlar" dedi.

Öte yandan Bozdağ 26-27 Ekim tarihlerinde Fethullah Gülen iadesi için ABD'ye gideceğini açıkladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.