Bozdağ MHP'ye Yüklenmeye devam ediyor

Bozdağ MHP'ye Yüklenmeye devam ediyor

Ak Partinin MHP'ye cevapları devam ediyor. Bozdağ MHP'ye demokratik açılım projesiyle ile ilgili tğm cevapları verdi

AK Parti Grup Başkanvekili Bekir Bozdağ MHP'ye yüklendi.. Projenin milli olduğunun altını çizen Bozdağ, Bahçeli'nin Türk devletini küçük gördüğünü iddia etti.

Kameralar karşısına geçen Bozdağ, açılımla ilgili MHP'den gelen eleştirilere yanıt verdi.

Bu sorunun tek muhatabı vardır, o da Türk milletidir. İnsanlar kendi sorunlarını çözerken muhatap aramazlar.

Görüşmelerin tamamı muhatap arayışı değil, sadece çözümü birlikte hayata geçirme arayışıdır. Terörle bugüne kadar 72 milyon insanımızla mücadele ettik. Terör sorununun çözümünü yine ve ancak milletle beraber başarabiliriz.

Bir kez daha ilan ediyorum, fikri olan kim varsa lütfen susmasın. Akan kanı ve gözyaşını dindirmeye bir kez daha katkı vermeye davet ediyorum.

Bu proje milli projedir. Devletin güvenliğinden sorumlu en üst kurul MGK diyor ki "bu bir milli projedir" diyor. Bütün bunlara rağmen Bahçeli'nin "bu Amerikan prjosidir" demesi kabul edilemez. Bahçeli Türk devletini küçük görüyor. Analara babalar basın çözüm diyor ama birileri çözümden rahatsız oluyor.

İşte Bahçeli'nin imzası

MHP "ürkeklere değil erkeklere oy verin" diyerek oy aldılar. 12 Ocak 2002'de Başbakanlık'ta bekletilmesine karar verdiler. O kararın altında Bahçeli'nin imzası vardı..

PKK'yı muhatap alan üç partiden biri MHP

Resmi belgede terör örgütünü muhatap olan oradan buradan gürlüyorlar. Erciyes ovasında milletin yanında erkek Meclis'in yanında ürkek tavrı biz hiç benimsemedik.

Etiketler :