Brozek Kardeşler'in forma numaraları

Brozek Kardeşler'in forma numaraları

Brozek kardeşler 14 ve 32 numaralı formayı giyecekTrabzonspor'da Brozek kardeşlerin giyecekleri forma numaraları belli oldu

Trabzonspor'un Polonya'nın Wisla Krakow takımından transfer ettiği Pawel Brozek ve Piotr Brozek kardeşlerin giyecekleri forma numaraları belli oldu. Pawel Brozek'in 32, Piotr Brozek'in ise 14 numaralı formayı giyecek.

 

32 ve 14 NOLU FORMALAR GİYİLECEK
Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada, "Trabzonspor'un Polonya'nın Wisla Krakow takımından transfer ettiği Pawel Brozek ve Piotr Brozek kardeşlerin giyecekleri forma numarayları belli oldu. Buna göre, Pawel Brozek'in 32, Piotr Brozek'in ise 14 numaralı formayı giyeceği açıklandı." ifadelerine yer verildi.

Öte yandan, Brozek kardeşlerin yarın akşam Antalya'ya gelerek takıma katılacakları bildirildi.

-ARALIK AYININ FUTBOLCUSU, BURAK-
Bu arada, Trabzonspor'da aralık ayının futbolcusu Burak Yılmaz oldu. 1-31 Aralık 2010 tarihleri arasında TrabzonCell aboneleri tarafından gönderilen SMS'lerin sonucunda bu sezon yükselen bir grafik sergileyen, yeniden A Milli Takım'a davet edilip Hollanda maçında ilk 11'de sahaya çıkan, Aralık ayında İstanbul B.Belediye ve K.Karabükspor maçlarında attığı gollerle toplam 9 gole ulaşarak bordo-mavili takımın ligdeki en golcü oyuncusu olan Burak, oyların yüzde70'ini alarak "Ayın Futbolcusu" seçildi.

Burak ödülünü, 16 Ocak'ta Hüseyin Avni Aker Stadı'nda Manisaspor ile oynanacak Ziraat Türkiye Kupası maçı öncesinde Başkan Sadri Şener'in elinden alacağı açıklandı.

Etiketler :