Bu Evde yaratık var

Bu Evde yaratık var

Van'ın Muradiye ilçesinde belirsiz bir yaratık Demir ailesinin ev eşyalarını, çocukların elbiselerini parçalıyor. Baba Sadrettin Demir eline aldığı tüfekle görünmeyen düşman için nöbet tutuyor.

İlçenin Balaklı Köyü'nde ikamet eden Sadrettin Demir ve tüm ailesi 15 günden beridir ilginç bir saldırı ile karşıya karşıya kaldılar. Belirsiz bir yaratığın eşyalarını parçalayıp çocuklara saldırdığını anlatan baba Sadettin Demir, günlerdir korku içinde perişan bir halde yaşadıklarını söyledi.

Sağlam bir eşya kalmayan evlerini korkudan giremediklerini, görmedikleri bu yaratığın hayatlarını zindan ettiğini söyleyen baba Sadrettin Demir "Bunun ne olduğunu bilen birileri varsa lütfen bizlere yardımcı olsunlar. Çaresizlikten av tüfeğiyle nöbet tutmaya başladım" dedi.

Sadrettin Demir, 2001 yılında yaptığı evde şimdiye kadar böyle bir şey olmadığını söyledi. Yetkililere haber verdiğini, İlçe Tarım Müdürlüğü'nden gelen ekibin 'Göremediğimiz bir yaratık ile ilgili bir şey yapamayız, nöbet tutun, çıktığında vurup öldürün' dediklerini anlatan Demir, şöyle konuştu:

"Bulursam zaten vurup öldüreceğim. Her türlü tuzak kurduk, bir türlü yakalayamadık. Evi boşalttık, yapıştırıcı bıraktık, yumurtaya zehir dökerek bıraktık, yapıştırıcıya yaklaşmadığı gibi yumurtaları da kırıp gitti. Sadece kızıma saldırdığı için kızım görmüş, biz göremediğimiz için bir şey söyleyemiyoruz. Gelinimin çeyizi olan koltuk takımını tamamen parçaladı. Koltukları mobilyaları eşyaların tamamını dışarı çıkardık. Elimde av tüfeği dışarıda nöbet tutuyordum. Çocuğum 'Baba yatağımı parçalamış' diye bağırdı, içeri gittim, bu kez içeride elimde tüfek sandalyede oturdum nöbet tuttum. Bu kez yan odada kızım 'Baba perdeler parçalanmış' dedi.

Oraya koştum bir şey bulamadım tekrar geri geldiğimde oturduğun sandalyenin parçalandığını gördüm, şok oldum. Sanki beni takip ediyor. Bulunduğum yere gelmiyor, başka yerlerde evin eşyalarına zarar veriyor. Yani adeta benimle oyun oynuyor gibi. Kısacası korkuyoruz. Ailece tedirgin ve korku içerisindeyiz. Görünmeyen bir düşman 15 gündür bizi evden çıkarmış ne yapacağımızı şaşırdık. Yetkililer ise siz bulun ne gerekiyorsa yapalım diyorlar. Ama görünmek istemeyen bir yaratıkla biz nasıl başa çıkacağız. Oraya gidiyorum bu kez terk ettiğim yere gelip zarar veriyor. Evi terk etmek istiyorum, ama gidecek başka yerim yok. Kış geldi havalar soğuk dışarıda kalamıyoruz. Bir an önce bir çare bulunmasını istiyoruz" dedi.

İHA

Etiketler :