Bu fotoğrafa iyi bakın

Bu fotoğrafa iyi bakın

Sosyal paylaşım sitelerinde paylaşılma rekoru kıran bir fotoğraf referandum sürecinin özeti gibi.

Sosyal paylaşım sitelerinde paylaşılma rekoru kıran bir fotoğraf referandum sürecinin özeti gibi. Bir elinde CHP bayrağı var diğer eli ile ise MHP ile özdeşleşen bozkurt işareti yapıyor.

Fotoğraf CHPlideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Samsun'un Terme ilçesindeki referandum mitinginin hemen öncesinde çekilmiş. Kılıçdaroğlu'nun düzenleyeceği mitinge katılmak isteyen vatandaşlar yollara düşmüş, alana doğru gidiyorlar. Bu arada objektiflere öyle bir kare yansıyor ki görenler hayretlerini gizlemekten kendilerini alamıyorlar. Fotoğraf karesine CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun mitingine giden ve MHP'li olduğu anlaşılan bir vatandaş takılıyor. Vatandaşın bir elinde CHP bayrağı var diğer eli ile iseMHPile özdeşleşen bozkurt işaretini yapıyor. Yine aracın dikiz aynasında takılı olan MHP bayrağı ise dikkatlerden kaçmıyor. Bu fotoğraf karesi, "CHP ile MHP ortak miting mi düzenliyor?" sorusunu akıllara getirdi.

Referandum sürecinde CHP ile birlikte hareket ettiği için sıkıntılı günler yaşayan ve binlerce istifa haberi ile sarsılan MHP yönetiminin, bu fotoğrafın sosyal paylaşım sitelerinde hızla yayılmasından oldukça rahatsız olduğu öğrenildi.

Özellikle12 Eylüldöneminin sıkıntılarını çeken ülkücüler, yaptıkları açıklamalarla MHP yönetiminin HAYIR cephesinde CHP ile birlikte hareket etmelerine büyük tepki göstermişlerdi. Bu sebeple MHP'ye üye binlerce kişi partilerinden istifa ederek referandumda EVET oyu kullanacaklarını açıklamışlardı..



Etiketler :