Bu kahvehanede 'Tayyipçilere' çay yok!

Bu kahvehanede 'Tayyipçilere' çay yok!

MHP'nin gazetesi Ortadoğu bugün sayfa manşeti yaptı: BU KAHVEDE TAYYİPÇİLERE ÇAY BİLE YOK...

Kürt Açılımına tepki gösteren vatandaş, Tayyipçilere çay vermiyor. Tokat'ın Zile ilçesinde 30 yıldır esnaflık yapan kıraathane sahibi 48 yaşındaki Alirıza Eyüplüoğlu, hükümetin ülkede ayrımcılık başlattığı düşüncesiyle Tayyipçilere çay vermeme kararı aldı.

TAYYİPÇİLERE ÇAY YOK

Tokat'ın Zile ilçesinde kıraathane işleten Alinza Eyüplüoğlu, açılıma tepkisini göstermek için işyerinin penceresine 'Bu kahvede Tayyipçilere çay yok' yazısı astı. Kendisinin sünni, eşinin alevi, iki gelininin ise Kürt olduğunu söyleyerek açılıma tepki gösterdi. Zile ilçesinde 30 yıldır esnaflık yapan kıraathane sahibi 48 yaşındaki Alinza Eyüplüoğlu, hükümetin ülkede ayrımcılık başlattığı düşüncesiyle Tayyipçilere çay vermeme kararı aldı. Bu tepkisini işyerine yazdığı 'Bu kahvede Tayyipçilere çay yok' yazısıyla duyuran Eyüplüoğlu, kendisinin sunni, eşinin alevi, iki gelininin ise Kürt olduğunu söyleyerek "Ülkemiz bin yıldır kardeş kavgasız geçinen bir ülkeydi.

SUÇSA KABUL EDİYORUM

Biz kardeşliği kabullenmişiz ama birileri gelmiş açılım, saçılım diye, Amerika'nın, İsrail'in, Ermenistan'ın uşağı olmuş. Ülkemizi kan gölüne çevirmiş. Bu yazıyı asmamdaki sebep; kardeşlik kavgasını bu ülkeye sokan, Tokat'ta 7 şehidi verdiren, 17 yaşındaki bir kızımızı otobüste cayır cayır yaktıran insanlara feryadım

Etiketler :