Bu mu barışcıl karayılan?

Bu mu barışcıl karayılan?

Gelen ilk bilgilere göre hain saldırı sonucu Hakkari'nin Dağlıca bölgesinde 8 asker şehit, 16 yaralı var.

Son günlerde birileri tarafından terör elebaşı Karayılan ılımlı, barışçı ve diyalog kurulabilir olarak gösteriliyordu.

Terör örgütü hain yüzünü bu gün bir kez daha gösterdi.

Kandil'de Karayılan ile görüşen Avni Özgürel, Taraf'dan Neşe Düzel'e verdiği röportajda "Karayılan'ın barışçı, PKK'nın sorunu bitirme motivasyonlu" olduğundan sözetmişti.

Geçtiğimiz yıl sonunda da terör elebaşı Murat Karayılan, ANF'ye yaptığı açıklamada, “bazı köşe yazarları”ndan “çok değerli” diye söz ederek, bunların kendileri lehine çok çaba gösterdiklerini söylemişti.

KİM BU DEĞERLİ YAZARLAR?

Karayılan şunları söylemişti: “Şimdi bazı değerli köşe yazarları da bu konuda çok çaba gösteriyorlar ama esas mesele sömürgeci zihniyetten vazgeçmemedir. Bu zihniyetten vazgeçilirse zaten Kürt halkının istediği haklar en mütevazı haklardır ve Türkiye'yi zorlayacak-parçalayacak şeyler değildir. Ama egemenlikçi tutum ve zihniyet aşılamamaktadır. Çözümün zihniyeti devlet ve hükümet katında oluşmamaktadır. Mesele buradan kaynaklanıyor.”

DPI'CILAR MI?

Karayılan'ın “çok değerli” diye işaret ettiği yazarların, İngiliz İstihbaratı'nca kurulan PKK paravanı DPI denilen kuruluşun gizli toplantılarına katılan isimler olduğu düşünülüyor. Bu isimlerin başında Ali Bayramoğlu, Hasan Cemal, Cengiz Çandar, Mithat Sancar, Ergün Babahan gibi isimler geliyor.

Kaynak :Habervaktim.com

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.