Bu puan yıllarca unutulmayacak

Bu puan yıllarca unutulmayacak

Teniste üzerinden yıllar geçse de unutulmayan puanlar vardır. Birazdan izleyeceğiniz puanın eşi ve benzeri belki de bulunmuyor. İşte yıllara meydan okuyacak cinsten bir tenis puanı...

Teniste 2011 Avustralya Açık finalistleri Novak Djokovic ve Andy Murray, Miami Masters turnuvasında çiftler kategorisinde birlikte mücadele etti.

İlk maçlarında da Rus Mikhail Youzhny ve Ukraynalı Sergiy Stakhovsky takımıyla karşı karşıya geldiler. Müthiş bir çekişmeye sahne olan maçın ilk setini 7-5 ile Djokovic-Murray çifti almış ancak rakip ikinci seti 3-6 kazanarak skoru eşitlemişti.

Statü gereği süper tie-break bölümüne giden maçın bu bölümünde nefesler kesildi. 7-5 öne geçen ve maçı kazanmaya 3 puan uzaklıkta olan Djokovic-Murray çifti, yıllarca unutulmayacak bir puan oynadı.

Stakhovsky ve Youzhny'inin tüm çabalarına insan üstü çaba göstermelerine karşın, Murray'in file önündeki bir hatası puanı Rus-Ukrayna kanadına gönderdi.

Avustralya Açık finalistleri bu puanla birlikte maçı da kaybetti ama gösterdikleri mücadele uzun süre ayakta alkışlandı.

www.tenishaber.com

Etiketler :