Bu Seçimi kim kazanır?

Bu Seçimi kim kazanır?

Şuurlu Öğretmenler Derneği Samsun Şube Başkanı İsmail OKUDAN,12 Haziran seçimlerine dikkat çekerek ; "Nikahı seçenler kazanacak,Zinayı seçenler kaybedecektir".dedi.

    Hayatımızın her alanında olduğu gibi yaklaşmakta olan 12 Haziran seçiminde de İslam´ın temel esaslarına göre, ülkemizin ve milletimizin parlak geleceği için, çocuklarımız için tercih yapmak zorundayız. Batı dünyasının izafi olan bir takım ilkelerine göre değil hakkın değişmez doğrularına göre seçim yapmak bir insanlık görevidir. Kur’an’ a baktığımızda konuyla ilgili birçok ayet görmek mümkün. Bu ayetleri okumak ve üzerinde düşünmek gerekmektedir.
 
     Bu seçimi kim kazanacak sorusuna cevap vermek zor olsa da temel esaslarımız çerçevesinde tahmin yapmak mümkündür. 12 Haziran 2011 de kim ne kadar oy alırsa alsın aslında; Milli Görüşü seçenler kazanacak, Materyalizmi seçenler kaybedecektir. Adil düzeni seçenler kazanacak, Köle düzenini seçenler kaybedecektir. İyiyi ve güzeli seçenler kazanacak, kötülüğü seçenler kaybedecektir. Hayrı seçenler kazanacak, Şerri seçenler kaybedecektir. Helali seçenler kazanacak, Haramı seçenler kaybedecektir. Emeği seçenler kazanacak, Kumarı seçenler kaybedecektir. Helal kazancı seçenler kazanacak, Faizi seçenler kaybedecektir. Nikâhı seçenler kazanacak, Zinayı seçenler kaybedecektir.
İslam ahlakını seçenler kazanacak, Batı ahlakını seçenler kaybedecektir. Önce Ahlak ve Maneviyata dayalı eğitimi seçenler kazanacak, materyalist eğitimi seçenler kaybedecektir. Ahireti seçenler kazanacak, Dünyanın geçici nimetlerini seçenler kaybedecektir.
 
       Seçimi kim kazanır, kim kaybeder?
 
   Hiç şüphe yok ki seçimi; İslam Birliğini, Adil Düzeni, Önce Ahlak ve Maneviyatı benimseyenlere oy verenler kazanacak, Batıyı ve değerlerini çare olarak görenler, faizci kapitalist ekonomik sistemi seçenler, ABD, AB ve benzeri güçlerle dost olamaya çalışanlara oy verenler kaybedecektir.
 
     Şuurlu Öğretmenler Derneği Samsun Şubesi olarak bu temel esaslara, değişmez doğrulara göre oy kullanmanın, seçimi iki dünya saadetimiz için bir fırsat bilerek ona göre tercih yapmanın en büyük görevlerden birisi olduğuna inanıyoruz. Muhakkak ki bir halk nasılsa öyle yönetilecektir. Nasıl bir yönetime layıksa öyle bir yönetim gelecektir. Ülkemiz, milletimiz ve çocuklarımızın geleceği için Allah en hayırlısını nasip etsin.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum