Bu skandalın altındaki imza kimin?

Bu skandalın altındaki imza kimin?

Gazete Habertürk'ün bir süredir televizyon ekranlarında dönen reklam filmi bir büyük skandalı da beraberinde getirdi.

Gazete Habertürk'ün bir süredir televizyon ekranlarında dönen reklam filmi bir büyük skandalı da beraberinde getirdi.  Gazetenin tek türbanlı yazarı Nihal Bengisu Karaca, reklam filminde Bekir Coşkun'un yanında yer alırken, bilboard reklamlarında ise ilginç bir diziliş gerçekleştirildi.

Bugün bazı internet sitelerinde yar alan iddiaya göre Coşkun, yanı başına başörtülü yazar Nihal Bengisu Karaca yerleştirilince kurum içinde küçük çaplı bir fırtına koparttı. Coşkun'un, "Ben yanımda türbanlı yazar istemiyorum" dediği de o iddia içinde yer aldı. 

Tamamen fotomantaj tekniğiyle hazırlanan reklam afişinde Nihal Bengisi Karaca'nın kendisiyle omuz omuza yanyana konulduğunu gören Bekir Coşkun'un Genel Yayın Yönetmeni Fatih Altaylı'ya çıkarak, "Ben bu türbanlı kadını yanımda istemiyorum" dediği, Altaylı'nın da tüm çabalarına rağmen Coşkun'u ikna edemeyince  bilboard reklamındaki dizilişte ince bir oynamaya gidilmesi talimatı verdiği ileri sürüldü.

Bunun üzerine afişlerde yapılan onmada Balçiçek Pamir'in fotoğrafı photoshop tekniği sayesinde Bekir Coşkun'un yanına kaydırılırken, Nihal Bengisu Karaca'nın fotoğrafı  da Balçiçek Pamir'den boşalan alana yerleştirildi..

Reklam afişlerindeki bu küçük ama önemli değişiklik tereyağından kıl çekilir gibi yapıldı..

Medya dünyası şimdi bu iddiayla çalkalanırken, Bekir Coşkun ve Nihal Bengisu Karaca'nın bu konuyla ilgili açıklama yapıp yapmayacağı merakla bekleniyor.

Etiketler :