Bu sözleri coşkuyla alkışlandı

Bu sözleri coşkuyla alkışlandı

Bakan Binali Yıldırım, “Antalya, Atatürk’ün sağlığında ‘demiryolu olmalıdır’ dediği illerden birisi. Büyük Atatürk’ün bu vasiyetini yerine getirmek boynumuzun borcudur” dedi.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, 2016 Botanik Expo’suna ev sahipliği yapacak olan Antalya’ya demiryolu hizmeti getirme sözü verdi.

İzmir’in Expo adaylığı için Paris’te bulunan Bakan Binali Yıldırım, gala yemeğinde kendisinden önce söz alan Antalya Valisi Ahmet Altıparmak ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın’ın demiryolu talebine şu yanıtı verdi:

“Antalya Atatürk’ün sağlığında ‘demiryolu olmalıdır’ dediği illerden birisi. Büyük Atatürk’ün bu vasiyetini yerine getirmek boynumuzun borcudur.”

Büyük coşkuyla karşılandı

Yıldırım’ın sözleri salonda büyük coşku ve alkışla karşılandı. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker de Bakan Yıldırım’a Antalya’ya böyle bir hediye sözü verdiği için teşekkür etti. Antalya’daki Expo’nun Çocuk ve Çiçek temasıyla düzenleneceğini hatırlatan Eker, bunun çok anlamlı bir tema olduğunu ve Antalya’nın göstereceği başarının diğer kentler için de örnek teşkil edeceğini kaydetti.

Galaya, Ak Parti Antalya Milletvekili Sadık Badak, CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal ve MHP Antalya Milletvekili Tunca Toskay da katıldı. Tören sonunda, Expo’nun Antalya’da düzenlenmesinde emeği geçenlere bakanlar tarafından plaket verildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.