Bu transfer ortalığı karıştıracak!

Bu transfer ortalığı karıştıracak!

Fenerbahçe, Galatasaray ile "özel" sözleşmesi devam eden oyuncuyu kadrosuna kattı; ortalık karıştı...

Yeni sezonda ligde ve Avrupa'da şampiyonluğu hedefleyen Fenerbahçe Ülker, geçen sezon Pınar Karşıyaka'da forma giyen İlkan Karaman'ı bu sabah kadrosuna kattığını açıkladı. İşte bu 3 yıllık imza, Fenerbahçe ile Galatasaray'ın arasını açtı.

Çünkü 22 yaşındaki basketbolcunun, 2010 yılında Galatasaray Medical Park ile 5 yıllık sözleşme imzaladığı ancak bu sözleşmenin Türkiye Basketbol Federasyonu'na bildirilmediği ortaya çıktı.

Sonra da Pınar Karşıyaka'nın 2 yıllık sözleşme yaptığı fakat sözleşmenin feshedilmesiyle boşa düşen İlkan Karaman, menajerleri aracılığıyla Fenerbahçe Ülker'e haber gönderdi. Fenerbahçe Ülker de serbest kalan uzun forveti 3 yıllığına kadrosuna kattı.

ERGİN ATAMAN'I ÖVMÜŞTÜ
Bu gelişmeler yaşanırken İlkan Karaman'ın 15 Ağustos'ta Türkiye Basketbol Federasyonu'nun resmi internet sitesinde yer alan röportajında Galatasaray Medical Park'ın yeni koçu Ergin Ataman'ı işaret ederek ''Başımızda geçen sezonu 3 kupa ile kapatmış bir antrenör var. Bu bizim için büyük avantaj'' dediği ortaya çıktı.

İlkan Karaman'ın Fenerbahçe Ülker'e transferinden sonra sarı-kırmızılı taraftarlar; oyuncuya ve sözleşmenin TBF'ye bildirilmemesi nedeniyle kendi basketbol şubelerine eleştirilerde bulundu. Fenerbahçe Ülker cephesi ise bu transferi bir "çalım" olarak görüyor.

22 yaşındaki 2.06 boyundaki İlkan Karaman'ın transferi daha çok konuşulacak. Galatasaray Medical Park'ın "özel" sözleşme yaptığı İlkan için federasyona itiraz etmesi durumunda ise bu transfer iki kulübü tekrar karşı karşıya getirecek. Fenerbahçe Ülker ise bu sabah İlkan Karaman için federasyona resmi lisans başvurunda bulundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.