Bucaspor'da flaş gelişme!

Bucaspor'da flaş gelişme!

Spor Toto Süper Lig'de flaş gelişme! Bucaspor teknik direktörü Bülent Uygun'un Bucaspor'daki görevinden ayrıldı.

Spor Toto Süper Lig takımlarından Bucaspor'da ligde 7. hafta geride kalındığında hoca ayrılığı yaşandı. Teknik direktör Bülent Uygun görevi bıraktığını açıkladı. NTV Spor ekranına ise Uygun ilk olarak şu açıklamaları yaptı ve Eskişehirspor'un Zico ile anlaştığını söyledi;

"Son zamanlarda aldığımız sonuçlar tatmin etmedi. Böyle bir ayrılık kararı aldım. Kısa zamanda bu imkanlarla, güzel bir takım yarattık. Hemen hemen herkes mutlu olmadı. Yaşadığımız süreç içinde çok iyi bir takım kurduk, zamana ihtiyaç vardı. Yönetim her şeyiyle ilgilendi. Her şeyi en güzel şekilde yapıyorlar. Bu süreç içinde alamadığımız bazı puanlar beni böyle bir karar almaya itti. Eskişehirspor sanırsam Zico ile anlaşmış. Benim adımın geçip geçmemesi önemli değil. Bir süre dinleneceğim ve sonra gelişmelere bakacağız."

Bülent Uygun kendine ait internet sitesinden ise şu açıklamayı yaptı;

"Değerli Futbol Kamuoyu, 2010-2011 futbol sezonunda sevgili başkan Mehmet Bektur’la birlikte başladığım Bucaspor teknik direktörlüğüne gelirken, vizyon olarak elimizdeki kısıtlı imkanlarla başarıyı hedefleyen bir kadro oluşturarak iyi futbol oynayan bir takım ve netice alınması hedefini koyduk. Aradan geçen zaman zarfında oynadığımız futbol’un; puan durumuyla paralel gitmeyen göstergesi ve yeni başkanımız sayın Şeref Üstündağ’ın göreve gelmesi daha sağlıklı bir vizyon ve bakış açısı oluşturabilmeleri nedeniyle milli takım maçları nedeniyle verilen aranın da bu değerlendirmeye katkısı olacağını düşünerek bu görevimden istifa ettim. Hiç şüphem yok ki, oluşturduğumuz kadronun yeni yeni uyumu, adaptasyonu ve kaliteli isimlerden oluşması başarıyı da beraberinde getirecektir. Bana duydukları güven, karşılıklı sevgi ve saygıdan dolayı, başta Bucaspor yönetimi olmak üzere, yönetim kuruluna, futbolcularına ve Bucaspor taraftarına sonsuz sevgi ve şükranlarımı sunarım"
 

Etiketler :