"Buğday Tanesi" filminin Ankara galası düzenlendi.

"Buğday Tanesi" filminin Ankara galası düzenlendi.

ANKARA (AA) - Engelli Milletvekili Serkan Bayram'ın hayat hikayesinin anlatıldığı "Buğday Tanesi" filminin Ankara galası yapıldı.Alışveriş merkezindeki...

ANKARA (AA) - Engelli Milletvekili Serkan Bayram'ın hayat hikayesinin anlatıldığı "Buğday Tanesi" filminin Ankara galası yapıldı.

Alışveriş merkezindeki galaya, filmde hayatı anlatılan AK Parti İstanbul Milletvekili Serkan Bayram, Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay, Ankara Valisi Vasip Şahin, milletvekilleri, siyasi parti temsilcileri ve davetliler katıldı.

Bayram, gala öncesinde AA muhabirine yaptığı açıklamada, gösterime girdiği illerde filmin yoğun ilgiyle takip edildiğini söyledi.

Filmin, Türkiye'de 400'e yakın salonda gösterimde olduğunu belirten Bayram, filmi izleyen engellilerin kendisine "Bize umut oldunuz." şeklinde geri bildirimde bulunduklarını anlattı.

Aldıkları bu geri bildirimlerin filmin amacına ulaştığına işaret ettiğini kaydeden Bayram, "Film bir umuda yolculuk, sosyal sorumluluk projesi. Buradan elde edilen gelirle engelli yaşam merkezi yapacağımız için vatandaşımız da 'bu inşada bir tuğla da benim olsun' diye koşarak geliyor." ifadelerini kullandı.

Filmi izlemek için gelen, bir kamu kurumunda çalışan bedensel engelli 29 yaşındaki Büşra Aydar, engellilere "hayat ve umut" olacak bu filmde herkesin kendini bulabileceğini söyledi.

Aydar, herkesi filmi izlemeye davet etti.

Çekimleri İstanbul ve Ankara'da yapılan filmde, bebekken buğday tarlasında çıkan yangında vücudunun büyük bölümünde kalıcı yanıklar oluşan ve ellerini kaybeden Serkan Bayram'ın hayata tutunma mücadelesi anlatılıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.