Bugün ve yarın yağış beklenen iller

Bugün ve yarın yağış beklenen iller

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, bu gece ve yarın, ülkede yağış bekleniyor...

İstanbul, Kocaeli, Yalova, Bursa, Zonguldak ve Sakarya'nın da aralarında bulunduğu bazı illerde yarın yağış bekleniyor.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, bu gece ve yarın, ülkede görülecek yağışların; Zonguldak, Bartın, Düzce ve Sakarya çevrelerinde yerel olarak şiddetli, İstanbul, Kocaeli, Yalova, Bursa, Bilecik, Bolu, Karabük, Sinop ve Kastamonu'nun kıyı ilçelerinde ise kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

-Fırtına uyarısı-

Tahminlere göre, rüzgar, kuvvetli yağışla birlikte Batı Karadeniz kıyılarında fırtına şeklinde esecek.

Güney Ege'de kuzey ve kuzeybatı yönlerden esen rüzgar, yarın öğle saatlerinden sonra 6 ila 8 kuvvetinde fırtına şeklinde esecek. Fırtına, 29 Ağustos Çarşamba günü öğle saatlerinde etkisini kaybedecek.

Batı Akdeniz'de, 28 Ağustos gece saatlerinden 29 Ağustos öğle saatlerine kadar, rüzgar kuzeydoğu yönlerde, kısa süreli, 6 ila 8 kuvvetinde fırtına şeklinde etkili olacak.

Yetkililer, vatandaşları, sel, su baskını, heyelan, yıldırım, ulaşımda aksama, çatı uçması, ağaç ve direklerin devrilmesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyardı. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.