Bülent Akyürek'ten Süper Teklif

Bülent Akyürek'ten Süper Teklif

Son yıllarda arka arkaya yayınladığı kitaplar ve yurt çapında gerçekleştirdiği sohbetlerle dikkat çeken Akyürek'ten, çarpıcı teklif:

Son yıllarda arka arkaya yayınladığı kitaplar ve yurt çapında gerçekleştirdiği sohbetlerle dikkat çeken yazar Bülent Akyürek, bugün yine “çarpıcı” bir teklifle Habertaraf okurlarının karşısına çıktı.

  “Boş ambulans ve cenaze araçlarına şoför aranıyor” başlıklı köşe yazısında modern hayatın insana ölümü unutturduğunu ilginç örneklerle dile getiren Akyürek, çözüm için “ölüm var” konvoyu önerdi.

Yazar, bu konuda Büyükşehir Belediyelerinden talepte bulunarak yüzlerce içi boş cenaze aracı ve ambulanstan oluşan konvoyun günboyu caddelerde gezdirilmesini, böylece insanlara unuttukları şükür ve ölümün yeniden hatırlatılmasını istedi.

Akyürek’in tamamını habertaraf.com köşesinde okuyacağınız ilginç yazısının “ölüm var konvoyu”yla alakalı son bölümü şöyle;

Büyükşehir Belediyelerine teklif

“Bir fikrim var ve en azından büyük kentlerde ölüm duygusunun yeşertilmesi için hiç de fena sayılmaz. Diyorum ki; İstanbul, Ankara, Bursa, İzmir Büyükşehir Belediyeleri yüzlerce ambulans ve cenaze aracını içleri boş olduğu halde caddelerde gezdirsin.

Eminim ki insanlar yanlarından cenaze arabası ya da sirenleri çalarak geçen bir ambulans görünce hallerine şükredip ölümü hatırlayacaklardır. Devlete külfeti sadece şoför maaşı ve benzin olan bu gideri gerekirse vergi olarak bizler ödeyelim.”

Rıfat YÖRÜK / HaBertaraf

Etiketler :